Радостта от бащинството! Кога е най-добре да станеш татко

1334
Радостта от бащинството! Кога е най-добре да станеш татко
Снимка: iStock/Guliver

Да станеш баща понякога е дори по-трудно, отколкото да станеш майка. Мъжете носят бремето на отговорност не само за своята любима, но и за детето, което сега трябва да бъде отгледано.

Какви татковци ще бъдат различните знаци на зодиака, споделят водещите експерти в астрологията:

ОВЕН

Мъжът Овен се превръща в отличен баща при две условия: общо дете от любимата жена, солидна почва под краката. За Овните е важно първо да се утвърдят.

ТЕЛЕЦ

Мъжът Телец е добър баща и наставник. Независимо от възрастта, той ще обича детето си.

БЛИЗНАЦИ

Присъщата отговорност на Близнаците се отнася за всички въпроси. Дете за мъж Близнаци е неговото продължение, той много добре осъзнава това. В едно дете той винаги ще се вижда и ще се грижи за него.

РАК

Те могат да имат съмнения относно проблемите на бащинството поради факта, че разбират степента на отговорност. Като бащи те са прекрасни, но много зависи от жената.

ЛЪВ

Лъвовете могат да станат бащи доста рано. Особеността на бащата на Лъв е, че той е приятел и съмишленик. Можете да разчитате на тях. Но ако се „разведе“ с жената, те няма да пропуснат възможността да участват в живота на децата.

ДЕВА

Девите могат да заменят както майка, така и баща. Те може да не са толкова чувствителни към майката на детето, колкото към самото бебе.

ВЕЗНИ

В младостта и с възрастта - двама различни бащи. Дори да се опитат с равни инвестиции, разликата ще бъде очевидна. През годините мъжът Везни знае твърде ясно какво да прави, как да действа и какъв резултат иска.

Какви са мъжете от различните зодии като бащи?

Връзката между бащата и неговите деца е специална. В тази статия сме извадили основните бащински черти на хората от различните зодии. П...

СКОРПИОН

Има една особеност: най-силната връзка с първородния. Разбира се, не всички, но това е факт. С известна близост от света те се разтварят напълно в децата. Майката на детето е важен човек в живота на Скорпион. И колкото по-силна е връзката с нея, толкова по-силна е връзката с детето.

СТРЕЛЕЦ

Семейството е скъпо! Децата са ценност, гордост и грижа. За Стрелците е важно да се реализират като бащи. Те са невероятно способни да намерят подходи към децата. С възрастта "плюсовете" само се увеличават!

КОЗИРОГ

От кои зодии са най-лошите бащи?

Не е лесно да си родител, а още по-малко да си баща. Не е приятно, но трябва да си го кажем - от някои хора не стават толкова добри бащ...

Оставете ги да поемат инициативата. Важно е! Може да ви се струва, че той не е най-добрият татко, но му дайте волята, инициативата, прехвърлете отговорността (нарочно) и ще видите как се отваря. С една дума, татковците също се нуждаят от подход.

ВОДОЛЕЙ

Може да не осъзнаят напълно степента на важност на бащинството, но ако го направят, стават страхотни татковци. Те обичат естетиката, лукса, красотата във всичко и това е много в отглеждането на деца. Особено ценно е, че те знаят как да поддържат доверителни и здравословни отношения, независимо дали има брак.

РИБА

Надеждни бащи. Ранният брак и раждането на деца понякога предполагат друго, но потенциалът е голям. Мъжът Риби определено е роден да носи храна, да е съветник и подкрепа за своите близки. Ако това не се случи, има някаква причина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com