С коя зодия си подхождате най-добре в леглото?

11921
С коя зодия си подхождате най-добре в леглото?
Снимка: iStock/Guliver

Вярвате или не, астрологията може да ни подскаже с кой партньор ще изпитаме най-голяма наслада в леглото. Според астрологичната ни съвместимост с останалите знаци бихме могли да преживеем истински оргазми, ако изберем най-подходящия според астралната ни карта партньор!

Нека да повдигнем завесата и да видим коя зодия с коя е най-съвместима под чаршафите!

Овен

Овенът е упорит и агресивен. Той умее да се наслаждава на половия акт и въпреки че не показва емоциите си, е способен да преследва този, когото желае докато не се озоват под чаршафите. Обичат любовната игра и изпитва наслада от физическото завладяване на партньора. Зодиите, с които е най-съвместим в леглото са Лъв, Близнаци, Скорпион и Везни.

Телец

За тях чувствата са над физическото удоволствие и има нужда да постигне възбуда на интелектуално ниво, за да бъде удоволствието пълно. Телец се нуждае от допълнителна стимулация и докосването и звуците са важна част от целия акт. Никога няма да се молят за секс и предпочитат да бъдат изчаквателна позиция. Зодиите, с които е най-съвместим в леглото са Скорпион, Дева, Козирог и Рак.

Тези 3 зодии ги очакват неуспехи през август 2022

Близнаци

Когато става дума за секс, то Близнаци са сред най-активните и отворени представители на зодиака. Обичат да експериментират и си падат по мръстоийките в кревата. Флиртът им се отдава и са изключително остроумни свалячи. Пасват си най-много с Овен, Водолей и Близнаци.

Рак

Изобретателни любовници, които правят всичко с чувства, но въпреки това ухажорите им трябва да се постараят доста, за да ги вкарат под завивките си. Интуицията им е силно развита и лесно могат да усетят какво иска партньора им. Най-големият им афродизиак е храната и половия акт е неизменно свързан с правенето на любов. Не обичат секса за една нощ и си подхождат най-добре с представителите на зодия Телец, Лъв и Риби.

4-те зодии, които се преструват по време на секс

Лъв

На тях в главата им постоянно бушуват мисли за секс. Разчитат на неустоимия си чар и неподправена самоувереност, за да привличат своите партньори. Те са истински дар за тези, с които споделят завивките си и обичат играта на съблазняване. Подхождат си перфектно с Лъв, Скорпион и Стрелец.

Дева

Те въобще не са толкова невинни, колкото предразполага името на зодията им. Сексуалната им енергия е неудържима и обичат да правят любов. Любовната игра под формата на целувки, масажи и други ласки ги възбужда неимоверно. Внимателно подбират партньорите си и най-подходящите за тях са Телец, Везни и Козирог.

Везни

Смятат се за най-взискателната зодия, която трудно може да бъде прелъстена. Имат отличен вкус и за тях сексът не е просто физическа наслада. Искат да пренесат емоцията и на ментално ниво. Успеете ли да им влезете под кожата, то очаквайте бурни нощи. Везните са скрити лимонки, които ще ви изненадат със секси бельо и нестандартни пози. Подхождат си в леглото с Овен, Близнаци и Лъв.

Скорпион

Диви и яростни са, когато са възбудени до предела. Неслучайно имат репутацията на страстни и силно сексуални партньори. Обичат да бъдат отгоре и да контролират случващото се между чаршафите. При тях сексът няма как да бъде без чувства. Най-съвместими са с Телец, Лъв и Риби.

Стрелец

Стрелците са истински търсачи на силни усещания. Обичат да флиртуват и не се свенят да сменят партньорите си като носни кърпички. Рутината ги отегчава до смърт и често се славят с безброй попадения, чийто телефони номера пазят в черното тефтерче за всеки случай. Винаги търсят нещо ново и не се свенят да го правят, дори, когато са в сериозно взаимоотношения. Подходящи партньори в леглото за тях са Овен, Лъв и Водолей.

3-те зодии, които постоянно мислят за секс

Козирог

Те са чувствителни знаци, които обичат секса и не им е нужно много, за да бъдат възбудени. Не си падат по секса на публични места, но определено им харесва да бъдат съблазнявани. Славят се като неудържими любовници, които могат да изкарат цяла нощ с партньора си в леглото. Подхождат си най-много с Рак, Телец и Дева.

Водолей

Водолей обича да експериментира в секса и са пълни с фантазии, които тайно мечтаят да реализират с подходящия партньор. Склонни са да изпадат в крайности и да пробват нещо ново. Дали  ще бъде определен тип партньор, нова поза или използване на секс играчки - за тях няма тема табу! Ентусиазирани са, но имат нужда от сериозна психическа стимулация, за да се настроят подобаващо на тази вълна. Съвместими са с Водолей, Близнаци и Дева.

Риби

Комуникативни личности, които нямат проблем с намирането на обожатели. Често са в изчаквателна позиция и не им се налага да проявяват активност, за да си намерят партньор в леглото. Техните идеални партньори в леглото са Везни, Скорпион и Стрелец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com