Седем неподозирани грешки, които ни пречат да намерим любовта

3015
Седем неподозирани грешки, които ни пречат да намерим любовта
Снимка: изд. Рибка

Защо винаги попадаме на грешния човек? Защо сме сами? Понякога отговорите на тези въпроси зависят изцяло от нашите нагласи. Често необвързаните повтарят едни и същи грешки, които им пречат в любовта. Да ги открием сами обаче е трудно.

Вижте 7 неподозирани грешки, които ни пречат да намерим любовта:

1. Противоположностите се привличат

Тази поговорка често звучи приятно екзотично. Наистина вълнението от непознатото, новото и различното може да е много забавно в началото на връзката. В крайна сметка обаче това не трае дълго. Този, който винаги търси своята противоположност, може често да бъде нещастен в любовта. Първоначалният силен адреналин отстъпва място на ежедневния живот и различията могат да създадат проблеми.

2. Любовта си струва само от пръв поглед

Хората се надяват да срещнат любовта от пръв поглед, за да избегнат всички неудобства около търсенето на добър партньор. Но тези, които се стремят само към този тип запознанства, може неволно да подминат много интересни личности. Защото любовта на втори и трети поглед също съществува и също може да бъде много силна.

3. Ще почакам още малко

Тези, които прекарват времето си единствено в мечти, че някой ще ги открие, рискуват да останат по-дълго време сами. Лежането на канапето не помага особено. Има необвързани, които търсят активно своя партньор. Разбира се, че няма как да се планира кой в кого ще се влюби, но за да имаме успех, е хубаво да привлечем поне малко вниманието на околните.

4. Сайтовете за запознанства убиват романтиката

Срещите с непознати със сигурност не са най-неромантичното нещо. Започнала така, любовта може да бъде не по-малко вълнуваща от случайното запознанство. Тези, които смятат, че чатовете са неестествени и неромантични, трябва да отчетат и факта, че много хора са намерили истински партньори в интернет.

5. Негативна нагласа

Понякога хората, които дълго време са необвързани, правят грешката да поставят себе си под съмнение и да си мислят, че са безнадежден случай. Негативната самооценка обаче веднага личи в излъчването на човека и може да подейства обезкуражаващо на околните. Затова не е лошо да се сещаме, че за всяко гърне има похлупак.

Какво очакват мъжете от брака?

Обикновено жените са тези, които са по-големи привърженици на брака. Голяма част от мъжете избягват подобен тип обвързване поради куп п...

6. Притеснения около възрастта

Тези, които се смятат за прекалено възрастни, за да намерят партньор, се лишават от много възможности. Защото любовта не дели на млади и стари. Никога не знаем откъде може да се появи, когато я търсим с цялото си сърце.

7. И сам съм щастлив

Ако се чувствате пълноценни и щастливи като необвързани, никой не може да ви отнеме това чувство на спокойствие и увереност. Всеки човек обаче има нужда от хора, които да обогатяват живота му. Тези, които са преживели драматични раздели, може да кажат, че е по-добре да си сам и щастлив, отколкото обвързан и нещастен. Не всички връзки обаче са еднакви.

Със сигурност и за вас има партньор, който ще ви кара да се чувствате спокойни и ще ви бъде опора.  Дори понякога нещата да се объркват, една пълноценна  връзка може да е източник на много щастливи моменти. Затова никога не се отказвайте от любовта!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...