X
 
 

Седмичен хороскоп за 25-31 март

12689 0
photo of Седмичен хороскоп за 25-31 март
Снимка: iStock/Guliver
Овен

През тази седмица обстановката в работата ще изключително успешна така че сега е моментът за атакуването на кариерни върхове. Най-важното е да си поставите реални цели а, а да не губите време в преследването на химери. Дори едно разочарование може да ви откаже от активна дейност за дълго време напред. В личен план всичко ще зависи от вас и най-вече от умението ви да общувате непринудено и без критика. Всеки знак, че мислите че сте нещо повече от половинката ви може да доведе до сериозен конфликт.

Телец

Това е седмица, в която да си поставяте реални цели да не преследвате изпълнението на непосилни задачи, тъй като така само ще изхабите силите си, а сега не разполагате с кой знае колко ресурси. Опитайте се да намалите напрежението и да си поставяте реални цени. Психическият баланс ще е най-добрата основа за всичко което правите. Това важи както за работата ви, така и в личния живот. В края на седмицата страстите ви може да надминат границата на разумното, което да ви вкара в обяснителен режим с половинката ви.

Дневен хороскоп за 25 март

Овен Този понеделник е добър ден за финансови операции и преследване на печалба. Освен това ще имате успех и при преговори за повишава...

Близнаци

През тази седмица ви очаква пътуване което сериозно Ще разнообрази ежедневието. Ако сте в командировка не се колебайте да комбинирате полезното с приятното. Дайте всичко от себе си, за да блеснете в служебно отношение. Сега ще имате възможността да направите незабравимо впечатление на много специален човек. Разкрийте истинската си същност, проявете чувството си за хумор и необятността на душата ви. Бъдете такива каквито сте и ще спечелите много повече, отколкото сте мечтали.

Рак

През тази седмица ще получите предложение да участвате в нов служебен проект. Интересът ви ще е на ниво, но е възможно да изпитате съмнения относно уменията ви да се справите с предизвикателството. В крайна сметка няма как да разберете без да опитате и това е точно това, което трябва да направите. Впуснете се в предизвикателството. Понякога верните стъпки се учат процеса на работата. Най-вероятно това ще се случи и с вас.

Лъв

4-те най-предпочитани зодии жени от мъжете

На някои зодии им е писано да бъдат с един човек завинаги. Някои жени имат качества, от които мъжете не могат да се откажат и за това ...

Тази седмица ви очакват интересни промени и предизвикателства свързани с личния ви живот. Непредвидено обстоятелство ще промени ситуацията в семейството ви и ще наложи да действате гъвкаво и мъдро. Страхът и паниката никога не са били добри съветници. Направете така, че да мислите далновидно и колкото се може по-далече в бъдещето. Не си позволявайте да нагрубявате никого и да горите мостове зад себе си. За да помогнете на организма си му осигурявайте достатъчно движение на чист въздух.

Дева

Това седмица, в която да бъдете максимално практични. Ще се наложени да се придържате максимално към реалността и да оставите мечтите за един по-късен етап. В средата на периода ви очаква запознанство с човек, който може да ви обещае сериозна подкрепа в работата ви. Поинтересувайте се обаче каква ще е цената на тази помощ и дали не си заслужава да се справите сами. В личен план не давайте напразни обещания, особено ако се касае за дейности, които са ви неприятни.

Везни

През седмицата може да настъпи изненадваща промяна в плановете ви. Дори ваши действия да са допринесли за това, не се измъчвайте от чувство за вина и не позволявате на никого да ви го вменява. В крайна сметка всеки има право да решава как да постъпи с живота си. През почивните дни се отдалечете от всички проблеми и си дайте възможност да възстановите психическите и физическите си сили.

5-те най-ревниви ЗОДИИ

Всички изпитваме ревност понякога, но при някои от нас тя е толкова силна, че не можем да се преборим с нея. Това ни създава много пр...

Скорпион

Тази седмица ще загубите старо приятелство, но ще спечелите ново. Животът е непрекъснато движение и в това няма нищо лошо и тъжно. Самите ние се променяме и често не съзнаваме, че сме надраснали стари отношения, които не ни носят нужното удовлетворение. Заредете се пролетно настроение и погледнете напред и нагоре!

Стрелец

През тази седмица ще надскочите себе си. Склонни сте да дадете прошка на човек, когото обичате много, но имате прекалено различни характери. Намерението ви е най-правилното и ще видите, че нещата ще потръгнат в правилната посока. Опитайте се да не съдите хората, защото са различни и да се допълвате взаимно. Ще научите много нови неща.

Козирог

Двете зодии с любовни проблеми през април

Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след зимен сън, за някои зодии няма да е съвсем перфектен. Ето кои са двете зо...

Това е седмица, в която смело може да започнете да очертавате рамките на нов проект. Мислете за него, като за нещо пожелателно и незадължително, за да направите нещата с максимално желание и вдъхновение. За първите стъпки по реализацията му има достатъчно време. В края на седмицата се посветете на семейството. Време е да помислите за един по-различен начин на лятна почивка тази година. Обсъдете добре всички подробности с половинката ви. 

Водолей

Тази седмица ви очаква сериозно признание за ваши професионални дейности. С вас ще се свържат хора, които биха искали да работят с вас. Интересно предложение може да ви насочи към идеята да се развиете повече в дадена, неизследвана до сега насока. Разнообразието е това, което поддържа интереса ни, така че не се колебайте да опитате силите си. 

Риби

Очаква ви активна седмица, в която ще ви е трудно да прецените с коя задача да започнете. Важното е да не губите време в чудене, тъй като ще загубите важно предимство. Не оставайте без работа. Спазвайте стриктно графика си и ще видите, че нещата не са толкова страшни, колкото ви се струват. Спокойствието и увереността ще ви дадат, така важната основа, за бъдещия ви успех.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...