Сериозните връзки ни правят по-дебели

11643
Сериозните връзки ни правят по-дебели

Повече от 60% от хората напълняват, когато се обвържат сериозно, показва проучване.

Около 62% от мъжете и жените признават, че са качили някое друго кило, откакто са намерили партньор, а 72% са забелязали, че половинката им също е напълняла. За изненада на представителките на слабия пол, 52% от жените започват да ядат толкова, колкото техния партньор, което значи почти двойно над обичайната им порция храна. 56 на сто признават, че са увеличили обема на храната, която консумират обикновено.

Любовните изкушения, които крие лятото за различните зодии

За раците, рибите и лъвовете летните романси изглеждат като по филмите, а за стрелците и близнаците те са по-скоро романтичен сериал....

Близо 66% от двойките смятат, че сериозната връзка е предпоставка за напълняване, защото след обвързване хората започват да се хранят с по-големи порции, но забравят упражненията. 30% от двойките казват, че единствената им активност е да гледат телевизия, а за 20% движението се изразява в разходка до ресторанта, където вечерят обикновено, пише БГНЕС.

Изследването показва, че голяма част от мъжете и жените са се занемарили, откакто излизат с някого сериозно. 26% от жените признават, че се бръснат и ходят на фризьор по-рядко, откакто са си намерили мъж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 1 май
Стихотворение за 1 май

"Първи май" Да спрат фабричните комини и всеки черен труд да спре, и туй намръщено море от морни роби и робини да озари и приласкай усмивката...