Скрити признаци: Защо носът ви сърби?

4142
Скрити признаци: Защо носът ви сърби?
Снимка: Thinkstock

Всеки знае много малки признаци, които хората често следват по навик. Разпиляна сол – ще има кавга, паднала вилица - чакайте гост. Понякога, обаче, такива признаци на съдбата не са толкова еднозначни, колкото ни се струва. Ето един от най-известните знаци от този вид.

Винаги се смята, че ако носът ви сърби, е важно да обърнете внимание с коя ръка с коя ръка ще се почешете. Вляво - за парти със силни напитки, вдясно - за бой. Според ясновидци, обаче, има и други интерпретации на този жест. По принцип органът на обонянието е свързан с късмета на човек. И дава повече съвети на силния пол. Например, помага да „подушите“ жена, с която не трябва да започвате романтична връзка.

Лекари извадиха монета от носа на пациент, престояла там 50 години

Лекари от Москва успяха да извадят от носа на пациент монета, която е престояла там повече от 50 години. Операцията е продължила час и ...

По правило мъжът е много проницателен и се чувства опитен манипулатор, който може да изпие всички сокове от тези, за които ще похарчи много пари и енергия, но няма да успее с нея.

За жените носът също помага да се разбере с кой от феновете е по-добре да не се забърквате. Това се случва, ако сърби в присъствието на почитател. Ако е просто така, това може да предсказва вниманието на господата.

Жената ще се къпе във вниманието на мъжете, ще получава подаръци, ще получава комплименти. Но ако тя се срещне с избраника си, тогава, за съжаление, той най-вероятно ще я измами. И жената го усеща с носа си.

Можете да разберете какво ви чака в близкото бъдеще, ако обърнете внимание коя част от носа ви сърби. Ако са двете ноздри – е за получаване на подаръци, за спортен успех и за пари. Ако, обаче, ръката посяга само към лявата ноздра, ефектът е напълно противоположен.

Защо мъжете имат по-големи носове

Изследване на американски специалисти разкрива, че различните телосложения и енергийни нужди на двата пола обуславят различието в разме...

Това води до неуспехи във финансовите транзакции, до обостряне на хроничните заболявания.

Сърбежът по назалния мост показва близък ход. И ако искате да се почешете под носа, вероятно трябва да отложите планираната сделка за по-късно.

Чрез носа човек може да усети дали трябва да действа или не. Трябва ли да промени нещо в живота си или не. Дали финансовите проблеми и катастрофи са ни под носа. Може би в момента не си струва да инвестирате парите си някъде. Това е един вид предупреждение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com