Сладко или солено? Изборът разкрива какъв човек сте!

5284
Сладко или солено? Изборът разкрива какъв човек сте!
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора предпочитат сладкото, а други соленото и за това няма логично обяснение. Вкусовите предпочитания могат да разкрият това какъв характер имаме. Ето какво казва вашето предпочитание за това какъв човек сте:

СЛАДКО: Ако си падате по сладкото, то вие сте изключително сензитивни и чувствителни личности. Обичате да взимате решенията в живота си на база това какво ви казва сърцето. Не слушате разума си, защото смятате, че интуицията ви работи по-добре. Вярвате в чудесата, в доброто и винаги се стремите да оставяте добро впечатление у другите. Мразите някой да не ви харесва и затова винаги се държите добре, правите най-доброто и се надявате хората да усетят, че сте добронамерени. В любовта се изключително интересни личности и действате по много любопитен начин. Никога не започвате флирт, докато някой не ви заговори. Изчаквате другите да се обърнат към вас, за да сте по-интересни и загадъчни. Обичате дългите връзки, но и си падате по случайния флирт. За вас няма точна формула какво е любовта, зависи от това в какво настроение сте и на какъв етап от живота си сте. В професията си сте много последователни, не обичате да рискувате и вярвате, че ако вървите достатъчно дълго по един път, накрая ще стигнете точно там, накъдето сте се запътили. Имате много здрави приятелства, хората държат на вас и вие сте един щастлив човек с голямо и щастливо сърце!

14 любовни късметчета за февруари

Чудите ли се какво ви чака в любовта през февруари? Намислете си число от 1 до 14 и вижте какво любовно късметче ще ви се падне. 1. Вя...

СОЛЕНО: Ако предпочитате соленото пред сладкото, то това значи, че разчитате много на разума си в живота. Рядко се хвърляте с главата напред в нещо ново, без да сте проучили всички възможности и какво ще се случи, ако поемете риска. В любовта сте много грижовни, верни и добри половинки. Мечтаете за голямо и здраво семейство, не се интересувате от интриги, не бихте изневерили на половинката си и сте много романтични. Винаги намирате начин да изненадате човека до себе си - с романтична вечеря, пътуване или страстна нощ само за вас двама ви. Не вярвате, че в живота си човек има само една голяма любов, а смятате, че всяка следваща е по-голяма и истинска от предходната. В професията си сте много успешни, обичате да рискувате и затова често печелите много. Околните ви завиждат за това, което правите и начинът, по който избирате пътя в живота си. Обичате много да пътувате, да изживявате живота си на максимум и никога да не се обръщате назад към миналото си. Вие сте много интересни личности, които са пример за околните, а те тайничко ви завиждат за успехите и живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com