Следващия Джейсън Борн може и да е жена

4354
Следващия Джейсън Борн може и да е жена
Снимка: Getty Images/Guliver

Актьорът Мат Деймън мисли, че жена би могла да играе ролята на Джейсън Борн в бъдеще. 45-годишният актьор се връща в ролята на специален агент за четвърти път за нови филм „Джейсън Борн“ след деветгодишно прекъсване, пише Radioone.

Актьорът е развълнуван да се върне в ролята на Борн и е отворен за повече роли в бъдеще, но ако поредицата бъде рестартирана, не вижда никаква основателна причина главната роля да не бъде дадена на жена, тъй като така или иначе първоначално създадения образ от писателя Робърт Лъдлъм е женски.

Мат Деймън отново се жени

Актьорът Мат Деймън смята да поднови брачната си клетва със съпругата си Лусиана и за целта е резервирал всички 78 стаи в луксозен хоте...

В интервю Деймън казва: „Малко съм старичък вече, за да играя Джейсън Борн. Така че, когато го рестартират, разбира се, че може ролята да се играе от жена“. Това изказва много би се харесало на кино маниаците, които си падат по специални агенти, изиграни от жени. Така или иначе тази тенденция в холивудските филми набира все по-голяма сила.

Едни от най-запомнящите се филми, с участието на актьора са поредицата „Джейсън Борн“, „Спасяването на редник Райън“, поредицата „Бандата на Оушън“, „Интерстелар“ и „Марсианецът“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com