Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

23 април 2024, 14:33 часа

Днес астрологията и езотериката са се настанили здраво в съзнанието ни. Изглежда, че не минава ден, в който да не прочетем прогнозата си за деня или да не видим какво ни е подготвило Таро. Може би така е малко по-лесно и спокойно да се живее, защото винаги знаем приблизително какво ни очаква.

Но какво ще кажете за една по-задълбочена прогноза? Нумерологията може да ни помогне да хвърлим светлина върху кармичните си задачи и да разберем какво ни очаква в този (а често и в следващия) живот. Магията на числата съществува от векове и затова няма шанс да се съмняваме в нейната сила.

Всяко число в нумерологията притежава специална енергия и има свое специфично значение. Всяко число се управлява от определена планета, която оставя следа върху характера на всеки от нас. От това можем да заключим, че нумерологията е тясно свързана с астрологията.

Така че, за да разберете по-добре себе си, да опознаете задачите си и да надникнете в бъдещето, трябва да изчислите числото на съдбата. Да направите това е много просто. Достатъчно е да започнете да събирате датата си на раждане, докато тя се превърне в едноцифрено число.

Например: 18.05.1989

1+8+5+1+9+8+9=41

4+1=5

Числото на съдбата е 5.

Значение на числата

1

Единицата се управлява от Слънцето. Хората, родени под покровителството на това число, са истински лидери. Те никога няма да се предадат и винаги ще стигнат до победния край. В живота им всичко е планирано предварително, ето защо почти няма стъпка по пътя им, която да не е неуспешна.

На целенасочеността на "единиците" може само да се завижда, така че ако принадлежите към тяхното число, никога не се отказвайте и продължавайте да вървите към целите си - със сигурност ще успеете.

Каква тайна за бъдещето ви разкрива датата ви на раждане?

2

Двойката се управлява от женската Луна. Това меко и дипломатично число дарява човека с търпение и далновидност, което ви позволява лесно да установявате контакти с другите и майсторски да изглаждате конфликти.

Ако сте родени под покровителството на това число, за вас е най-добре да посветите времето си на недвижимите имоти. Най-вероятно ще успеете да направите отлична кариера в тази област. Благодарение на вашата общителност и коректност ще успеете да сключите много успешни сделки, които ще се отразят благоприятно на финансовото ви състояние.

3

Тройката се управлява от Юпитер. Той дарява човека с творческа и положителна енергия на съзидание, която не ви позволява да плувате през живота и винаги подхранва интереса към вълненията. Изглежда, че колкото и рутинни дела да се натрупат в живота ви, никога няма да затънете в "ежедневието".

Ако изведнъж се случи така, че вдъхновението избледнее, то лесно може да бъде почерпено от диалога с интересни хора. Никога не затваряйте динамичния си творчески канал и не позволявайте на жизнената си енергия да тече по ръба. Така ще ободрите не само себе си, но и хората около вас.

4

Четворката се управлява от Уран. Тази практична планета помага на хората, родени под това число, да подхождат рационално към работните задачи, но в същото време да отделят достатъчно време на личния живот и любимите си хобита. Често тези хора постигат големи успехи благодарение на ясно планирани стъпки и гласа на интуицията си.

Единственият недостатък е само по отношение на здравето. Не са рядкост прегарянето и стресът, които трябва ясно да се наблюдават и да се "неутрализират", преди да е станало твърде късно.

5

Петицата се управлява от Меркурий. Планетата на интелекта и комуникацията ви позволява бързо да установите контакт с хората и да поддържате топли отношения с тях. Хората, родени под покровителството на това число, никога няма да изтъргуват свободата си. Да бъдат независими за тях е изключително важно, в противен случай силите и възможностите за движение напред просто може да не останат.

На педантичността на "пет" може само да се завижда. Често тя може да излезе извън всякакви граници, затова тези моменти е важно да бъдат забелязани и изкоренени. Важно е да запомните, че никога не трябва да спирате да се стремите към себеизразяване и жажда за промяна.

6

Шестицата се управлява от Венера. Тази нежна планета на любовта и приятелството дарява своите поданици с емоционалност и известна сантименталност. Такива хора са отговорни, но в същото време донякъде плахи.

Въпреки това, ако "шестицата" се влюби и тя отвърне на удара, едва ли някое друго "число" ще може да даде толкова много топлина и грижи. В труден момент те винаги ще се притекат на помощ и никога няма да оставят другите без искрени комплименти. Трябва да отделят малко повече време за себе си, за да не нарушават баланса между получаването на внимание и даването му.

От датата ви на раждане зависи вашето бъдеще - всяко число е от ключово значение

7

Седем се управлява от Нептун. Планетата на фантазиите и усещанията не е лесна и затова промените в настроението и дългите философски размисли за смисъла на живота при такива хора не са рядкост.

За да не се изгубят в собствената си глава, на "седем" силно се препоръчва от време на време да се връщат към реалността и да оценяват обстановката. В противен случай срещата с апатията и объркването ще бъде неизбежна. Никой не ви забранява да анализирате, но все пак си струва да се опитате да се доверите повече на собствените си усещания, отколкото на изчисленията.

8

Осмиците се управляват от Сатурн. Тази "трудолюбива" планета покровителства себеподобните си. Ако човек работи активно, бавно, но сигурно проправяйки пътя към по-добро бъдеще, той ще успее в живота.

Дори "осмиците" да усещат, че силите им са на изчерпване, трябва да се опитат да не се отказват, а просто да си позволят малко почивка. Излишните емоции и надценяването на собствените възможности, които често обхващат съзнанието, никога не водят до нищо добро - струва си да запомните това.

9

Деветките се управляват от Марс. Тази огнена, експлозивна и дори донякъде агресивна планета от време на време дава възможност да започнете живота си на чисто, като най-накрая ви позволи да почувствате собствената си стойност. Ето защо не е изненадващо, че "деветките" постоянно (и доста лесно) скъсват с миналото в името на щастливото бъдеще.

Хората, родени под това число, се характеризират с особена мечтателност. Ето защо, когато "розовите очила" паднат от очите им, те трябва да започнат да изграждат своята реалност отначало.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес