Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ

13830
Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ
Снимка: iStock

РАК

Мислехте, че сте по-добри; вярвахте най-дълго, че никой не може да „досегне до вас“ и все пак това нещо се случва с вас и всичко е, защото някой около вас не може да спре да ви тормози. Ето нещото, Рак — този човек означава много малко за вас и няма никакъв смисъл за вашето бъдеще, така че защо си правите труда да им позволявате да стигнат до вас по този начин? Не си струват.

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ

КОЗИРОГ

Когато наранявате, понякога прекалявате и това може да е вашата малка тайна. Този месец ще бъдете изтласкани до предела от някой у дома. Това може да е вашият партньор или член на семейството, но те са на път да пуснат чудовище върху вас. Не го приемай твърде сериозно и не попадайте в примката им.

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ

ЛЪВ Случайно имаш някой, който те иска толкова много, че няма да може да се сдържи и кой си ти, че да приемаш нещо по-малко от целия п...

РИБИ

Има някой в живота ви, който е отегчен, тревожен и настояващ за битка - с всеки. Просто случайно попадате в техния радар в неподходящ момент и така сте жертва на омраза и разочарованието на този човек. Тъй като не могат да поправят каквото и да ги притеснява, като го изговорят, те решават да го извадят срещу вас, което е ужасно несправедливо. Можете да ги съжалявате, но не и да следвате лудостта им.

ОВЕН

В личния ви живот се случва достатъчно драма, че не е нужно да влизате в бърлогата на усойницата. Днес има змии, които чакат всеки, който ако е с достатъчно къс фитил да влезе в гнездото им, а вие винаги сте този човек, Овен. Оставете нервната ви природа да отстъпи днес, тъй като вие сте единственият тук, който ще понесе последствията от подобно заплитане. Не е нужно да сте номер едно, нито да ви признават за гения на света. Престанете да бъдете толкова нуждаещи се! 

ЛЪВ

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ

КОЗИРОГ Това може да се отнася и за вашите усилия, положени в любовта; може да се опитате да привлечете вниманието на някой, който озн...

Можете ли да се въздържате, когато ви е казано да се въздържате? Това е въпрос за милион долара, тъй като вие също сте доста непокорни. Когато чуете, че може би трябва да се оттеглите, а не да напреднете, естествено ще искате да напреднете. Проблемът е точно там; няма да слушате добрите съвети и затова месецът ще ви докара до нови нива на "грубост". Божествен съвет: не бъдете социален. Оставайте си повече у дома. 

Тези 3 ЗОДИИ ще се къпят в ПАРИ това лято

СТРЕЛЕЦ

През този месец ще ви се прииска никога да не напускате леглото си сутрин. Не е нужно винаги да сте авторитет във всички неща. Можете да приемете скромния подход днес и да се пазите от неприятности. Освен това това, че си мислиш, че си брилянтен, не винаги означава, че си такъв. Поддържайте реалността и стойте далеч от светлината на прожекторите. Най-добрият ви залог е да избегнете проблеми, а в социални ситуации ви очакват неприятности.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

86-годишен японец се ожени за първата си любов 60 години след раздялата (ВИДЕО)

Гениалността предавали ли се по наследство?

Как се пише: претекст или предтекст?

Изхвърлете това на Велики четвъртък, за да ви върви през цялата година

Направете това на Велики четвъртък за щастие и късмет

Традиция за Великден 2024

Знаете ли как се плете кръгъл козунак?

Защо се боядисват яйцата в четвъртък преди Великден?

Боядисване на яйца 2024 – пълно ръководство от А-Я

Защо задължително се яде агнешко месо за Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com