Тибетски ТЕСТ, който разкрива душата и характера ви

10612
Тибетски ТЕСТ, който разкрива душата и характера ви

Тибетските тестове са много точни и разкриват много за нас. Често не подозираме всичко и не знаем всичко за самите себе си, докато някой друг не ни разкрие какво крием в душите си.

За да направите този тест мислете бързо, спонтанно и действате така, както ви дойде без да се замисляте прекалено дълго време. Има едно простичко нещо, което трябва да направите:

Ще решите ли успешно най-бързия IQ тест на света?

Прeз 2005 г., cлeд 26-мeceцa прoбeн пeриoд, пcихoлoгът Шeйн Фрeдeрик прeдcтaвя cвoя уcъвършeнcтвaн Тecт зa кoгнитивнa рeфлeкcия (Thе Со...

Подредете тези думи от най-хубавата и близка до вас до най-неутралната и далечна: ВЪЛНИ, ДЪЖД, ПЛАМЪЧЕ, ПТИЦА, КАФЕ

Начинът, по който сте ги подредили, показва приоритетите в живота ви, какви сте вие и какво ви определя в очите на останалите.

1. ВЪЛНИ – вълните символизират емоциите, разнообразието и лудостта, с която живеете живота си. Ако сте поставили вълните някъде в началото на думите, които са близки до вас, то значи живеете живота си с пълна сила и се оставяте на емоциите да ви водят. Не обичате застоят, не харесвате скучния живот и винаги се грижите около вас да е пълно с приключения, които да ви напомнят, че сте млади по душа.

2. ДЪЖД – дъждът символизира проблемите във вашия живот, тъжните периоди и моментите, в които щастието сякаш ви се струва много далеч. Ако сте поставили дъждът накрая, то значи проблемите никога не могат да помрачат щастието ви и винаги се справяте с тях с лекота. Ако обаче дъждът е по-напред във вашата класация, означава че често ви спохождат проблеми и трудни ситуации и така и не успявате да се справите с тях.

Първото нещо, което направите в тази ситуация, разкрива характера ви

Ние сме свикнали с идеята, че има 2 вида решения, които можем да направим в една ситуация: правилната и грешната. Но този тест не е та...

3. ПЛАМЪЧЕ – това е страстта към любимия човек, сексът и всичко, свързано с емоциите на тялото. Пламъчето показва доколко е важна страстта във връзката ви, колко обичате да сте заедно с партньора си и дали държите на тялото толкова, колкото и на душата. Връзката с любимия човек е много важна за вечното щастие, а вие добре знаете това.

4. ПТИЦА – птицата символизира свободата на духа ви и това колко обичате самите себе си. Ако сте поставили птицата някъде на заден план, то може би е добре да се замислите дали любовта към самите вас не е оставена на заден план. Няма човек, който да е щастлив, без да обича себе си. Никога не забравяйте това!

5. КАФЕ – кафето в този тест е символ на греха. Ако сте поставили кафето някъде по-напред, означава че често се отдавате на греховни изкушения и смятате, че животът трябва да се живее точно така – без задръжки и изключително смело. Не разбирате хората, които цял живот се съобразяват с нещо и някой. Предпочитате да се отдавате на момента и да не мислите толкова за това какво ще последва после.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com