Това са 4-те зодии, които не винаги са приятни гости

12445
Това са 4-те зодии, които не винаги са приятни гости
Снимка: Thinkstock/Guliver

Невинаги, когато вкъщи каним приятели на вечеря, колеги от работата или дори членове на семейството, си прекарваме добре. Това може да се дължи на нрава на нашите гости, които например не се държат уважително или постоянно спорят с другите. Домакините трябва да се държат уважително с гостите си и да ги глезят, но не всеки го заслужава и провокира раздразнението им по различни начини.

Вижте кои 4 зодиакални знака по принцип не се славят с това, че са приятни гости и в какво се състои неприемливото им поведение.

Лъв

Лъвовете са свикнали да бъдат приемани с отворени обятия навсякъде, където отидат, и затова тяхна присъща черта е да се появяват на прага ви без да предупредят. Дори и това да си има основание, те биха ви открили в неподходящ момент, например може да почиствате или пък да сте твърде уморени, да имате разправии със съпруга си или да е твърде разхвърляно - все неща, които ще ви притеснят при появата на гости. Освен, че идват непоканени, те ще се настанят удобно и ще останат задълго, без изобщо да се замислят дали е удачно.

5-те зодии, които са кофти приятели

Близнаци

Когато се отива на гости, е приемливо да вземете нещо за домакините или за вечерта - например бутилка вино, цвете, бонбони или нещо от рода. Но това не очаквайте от Близнаците, които винаги пристигат с празни ръце. Те смятат, че няма нужда да носят каквото и да било, освен хумора си. Те обичат да си хапват и пийват и предпочитат да ходят на гости при хора, които ги посрещат с много богата трапеза и разнообразие от храни и напитки. В такъв случай те няма да си тръгнат, докато не се наситят максимално.

Стрелец

Когато гостите са вече тук, а домакинята не е смогнала да подреди всичко на масата, от кортуазия добрият гост ще предложи помощта си. Но не и Стрелецът. Когато е на гости, той очаква всички да му прислугват, да се отпусне, да хапва и да се забавлява, без да мисли за сервиране или почистване. Дори и да е много близък член от семейството, не очаквайте да запретне ръкави и да застане до вас в приготовленията.

Тези ЗОДИИ остават приятели докрай!

Рак

От всички изброени, Раците се държат най-приемливо. Той ще донесе нещо на пристигане, ще ви помогне за сервирането или почистването и няма да се застоява прекалено дълго. Но все пак има и свои недостатъци - манията му към реда и чистотата може да ви вбесят. Ракът няма да се притесни да ви направи някои забележки относно храната или подредбата на масата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com