Това са 5-те зодии, които имат най-труден и ВЗИСКАТЕЛЕН характер

14925
Това са 5-те зодии, които имат най-труден и ВЗИСКАТЕЛЕН характер
Снимка: iStock/Guliver

Противно на все още разпространения мит, много лоши черти могат да бъдат променени, стига човекът, който ги притежава да има малко самосъзнание и себеотрицание. Астролозите казват, че когато избираме партньор или оценяваме поведението на приятел, трябва да се съобразяваме и с астрологията. Сега ще изброим пет зодиакални знака, които имат доста труден характер.

Козирог

4-те зодии, които са най-претенциозни

Всеки човек живее живота си по свое усмотрение – със свои морални норми, граници и със своя мисъл. Нормално е да бъде критични в ...

Постоянните оплаквания и песимизмът са типичните черти на Козирога, които наистина могат да затруднят живота на останалите. Освен това хората, родени под този знак, често пъти са нервни и сприхави. Много Козирози изпадат в работохолизъм и следователно губят контакт със семейството си. Очакват само спокойствие вкъщи, но рядко се включват в семейния живот. Козирозите са упорити и винаги искат да постигнат своето. Всичко това води до чести спорове и караници, което често пъти не е полезно за взаимоотношенията им с другите, в това число и с приятелите си.

Водолей

Водолеите са фокусирани предимно върху своите нужди. Освен това имат склонност да се реят облаците, меланхолични са и понякога не забелязват от какво се нуждаят другите хора. На много Водолеи им липсва съпричастност, и затова не е рядкост да чуват обвинения в безсърдечност и егоизъм от близките си или колегите си. Животът с Водолея ще бъде труден за всеки, който се нуждае от ежедневно внимание и подкрепа. Често трябва да работите години наред, за да спечелите доверието на хората под този знак.

Дева

4-те зодии, изискват твърде много от СЕБЕ си

Осъзнаването на собствената си стойност е важна част от изграждането на самочувствие. Понякога обаче ни е трудно да приемем себе си. Им...

Въпреки че изглеждат чувствителни и съпричастни на пръв поглед истинската природа на Дева е съвсем различна. Те не рядко са сурови и егоцентрични хора, които са готови да навредят дори на близките си. Във всекидневието хората под този знак понякога са негативни към заобикалящата ги реалност, подли и затворени в себе си. Те обичат да съдят и могат да посочат минали грешки на партньора си в неочакван за него момент.

Близнаци

Да живееш с човек Близнаци е голямо предизвикателство. Особено за някой, който се интересува от обсъждане на важни въпроси. Близнаците обичат разнообразието, рядко се привързват към хората и омаловажават проблемите. Много трудно е да им угодиш, защото бързо се отегчават. Твърди се, че е най-двуличният знак, който, не отразява последствията от действията си. Животът с Близнаци изисква стоманени нерви и спокоен подход – в противен случай трудно може да се постигне неразбирателство и консенсус.

Лъв

5-те зодии, които винаги вдигат високо летвата и са супер взискателни

Хората са индивидуални личности и имат различни виждания за любовта и като цяло отношенията с другите хора. Има такива, които са вдигна...

Лъвовете смятат, че винаги са победители. Ето защо те обичат да докарат нещата до край, въпреки, че това не се харесва на всички. Понякога те са склонни да наранят човека срещу тях и да се стигне до конфликт. Това е може би най-арогантният, притежателен и ревнив знак. В същото време Лъвовете изобщо не искат да се променят и много от тях се отнасят към егоцентрично. Сякаш това не е достатъчно, хората от този знак често пъти се обиждат за дреболии и толкова самоуверени, че изглежда, че нямат мнение за другите. Те не могат да контролират емоциите си, което може да има много неприятни последици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com