Това са двойките зодии, които си пасват ИДЕАЛНО в леглото

22639
Това са двойките зодии, които си пасват ИДЕАЛНО в леглото
Снимка: Pexels

Зодиакалните знаци и съвпадението на леглото е много интересен въпрос. Всички знаем, че много фактори могат да повлияят на сексуалното ни удовлетворение. 

Зодиакалният знак е един от онези фактори, които могат да повлияят на чертите на характера и темперамента ни. Разбира се, някои неща е най-добре да разберете на практика, но не пречи да видим какво можем да научим за потенциален любовник благодарение на астрологията.

Тези 5 зодии са пристрастени към секса

Зодиите, които са най-подходящи в леглото

Овен и Стрелец

Зодиакалният Овен има огнен темперамент и търси партньор, който също ще избягва скуката и рутината. Овните често пропускат любовната игра и предпочитат да стигнат до края. В леглото ще се задоволят със Стрелец, който е пълен с енергия, не се свени да полудее и не се страхува да експериментира.

Телец и Рак

За разлика от зодия Овен, Телецът обича дългата любовна игра, която започва, докато е на среща в ресторант или кино. Телците съблазняват и очароват и третират секса като маратон, а не като спринт. Това със сигурност ще зарадва емоционалния, фин Рак, който обича да изпитва дълго блаженство.

Това са зодиите, на които можете да се доверите с парите си

Близнаци и Водолей

Близнаците обичат да експериментират, а Водолеите обичат да се забавляват. Тази комбинация е идеална за спалнята. И двете зодии обичат да флиртуват и да говорят на един глас за нуждите си. Зодиакалните Близнаци и Водолей определено няма да се отегчат един от друг. Те постоянно търсят приключения и нови усещания. Определено не са от срамежливите.

Рак и Скорпион

Фантазия и страст - това ще отличи тази двойка от останалите. Скорпионите ценят честността, а Ракът иска сигурност. Ето защо те биха се впишасали идеално в спалнята. Ракът и Скорпионът могат да бъдат перфектната двойка не само в леглото – този дует ще работи и в ежедневието.

Тези зодии правят страхотен секс, но връзките им са токсични

Стрелец и Лъв

Това е наистина огнена комбинация. Стрелец и Лъв искат да доминират, те са смели и водени от мощни желания. Стрелецът и Лъвът ще реализират своите пикантни фантазии, такива, които другите могат да изплашат.

Дева и Козирог

Тези зодии гарантират, че сексуалните нужди на партньора ви са задоволени, така че се вписват идеално в леглото. Те се нуждаят от обич и грижа, но обичат да отвръщат със същото. Те ще останат в леглото, докато и двамата имат множество оргазми.

Как да си отгледаме трилистник

Везни и Овен

Този дует не е перфектният за ежедневно разбирателство. Но в секса се допълват по перфектен начин. Между Везни и Овен има много неща и отдавна е известно, че противоположностите се привличат. Везните ще научат Овена да забавят малко и да се наслаждават на секса през цялата нощ.

Риби и Скорпион

Зодиакалните Риби са романтици. Страстта е присъща за техния характер. Същото е и със Скорпионите - тяхната душа е страстна и чувствена. Основата на успеха е честното изразяване на нуждите и креативността. Рибите и Скорпионите знаят това много добре. В живота обаче е малко вероятно да създадат трайна връзка. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището
Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Някои думи могат да разгневят починалите и да ви изпратят неприятности и проблеми. Гробището е свещено място, на чиято територия трябва да се спазват...