Това са най-разрушителните знаци на зодиака

8544
Това са най-разрушителните знаци на зодиака
Снимка: iStock

Понякога самите ние ставаме най-големите си врагове.

Овен

Всички Овни са пристрастени към адреналина. За да избегнат скуката, те предпочитат да се излагат на опасност.

Неспособността на Овните да контролират импулсите си води до появата на проблеми за тях с властите.

Телец

Телците се стремят към лукс и изобилие. Ако имат постоянен достъп до вкусна храна, те ще се кротнат. Въпреки че тези хора са наясно със стойността на парите, желанието им да се обградят от най-добрите неща на света може да доведе до необмислени покупки и непремерени разходи.

Близнаци

Постоянната нужда на Близнаците от контакт и комуникация с други хора прави самотата непоносима за тях. Бързият им ум е във вечно търсене на нови източници на мозъчна стимулация.

Близнаците много бързо се пристрастяват към интернет, особено социалните мрежи.

Рак

Раците обичат самотата, затова рядко се отварят пред хората. Но ако този човек е допуснал някого в живота си, емоционалната му привързаност може да стане досадна с течение на времето.

Лъв

Всеки знае колко много Лъвът обича да бъде в светлината на прожекторите. Слабостта на Лъв се крие в склонността му да харчи твърде много пари за скъпи дрехи, аксесоари, коли и други символи на висок социален статус.

Дева

Когато нещо излезе извън контрол, поведението на Девата става натрапчиво и се затваря в порочен кръг: тя постоянно организира и планира нещо, но не предприема конкретни действия и не напредва.

Везни

Колкото и банално да звучи, Везните са пристрастени към любовта. В действителност обаче всичко далеч не е толкова романтично и сладко, колкото изглежда. Тези хора, водени от представите за баланс и дисбаланс, търсят партньор, чиито черти биха компенсирали собствените им недостатъци.

Скорпион

Едва ли ще ви изненада, че един Скорпион може да се пристрасти само към две неща: секс и порно. Този знак винаги се свързва със сексуалността и страстта, така че е възможно той да загуби контрол.

Какви са най-големите пороци на всяка една зодия (Част 2)

Везни Везните не са най-дейните хора. Те дори предпочитат да си почиват и да чакат друг да свърши всичко онова, с което би трябвало са...

Стрелец

Стрелецът е най-склонния към зависимости зодиакален знак. Неговата планета-покровител Юпитер управлява изобилието, стремежите и склонността към преувеличение. Основните му атракции включват алкохол, наркотици и хазарт.

Козирог

Козирозите са известни със своята практичност и самодисциплина. Те ценят репутацията си, затова не си позволяват да станат зависими от нищо.

Козирозите са обсебени от продуктивността – фокусирането върху постигането на целите им може да стане непосилно и да ги превърне в истински работохолици.

Какви са най-големите пороци на всяка една зодия (Част 1)

Всеки от нас си има своите пороци, с които се бори цял един живот. За едни е по-лесно да ги победят, но за други – не. Днес ще р...

Водолей

Водолеят търси тръпка, така че вероятно вече е експериментирал с наркотици, алкохол и секс. Въпреки странността на своята личност, той все още знае как да се контролира. Единственото нещо, на което Водолеите обаче не могат да устоят, са новите идеи, особено модерните технологии.

Риби

Рибите взаимодействат с останалия свят чрез сетивата. Като емпати по рождение, те усещат сигнали от други хора и понякога им е много трудно да заглушат силата си.

Когато нещата станат твърде непоносими, Рибите намират утеха в алкохола, наркотиците, телевизията и разсейването. Всичко, което им помага да изключат емоциите си, ще свърши работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как само с дафинов лист можем да прогоним досадните хлебарки

Защо някои хора слагат дафинов лист на входната врата

Витамини и минерали за коса, предозирането на които ще доведе до плешивост

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com