В кои държави Бет365 имат лиценз

3700
В кои държави Бет365 имат лиценз
Снимка: Архив

Бет365 е онлайн хазартна компания, основана във Великобритания през 2000 година. Тя е най-добрият букмейкър и предлага спортни залагания на различни хазартни игри, спортни залози, бинго и други. Освен централата на компанията в Стоук он Трент, Bet365 има офиси и в Гибралтар и Австралия, и притежава лиценз за извършване на дейността си в много страни по света, включително и България. Ето къде любителите на хазарта могат да използват платформата на Бет365 и да залагат по света.

В Европа компанията има лиценз в страни като Великобритания,  Германия, Чехия, Австрия, Испания, Гърция, Исландия, България и много други. Всеки почитател на онлайн хазарта може да си открие сметка, след направена регистрация в сайта на Бет365 и да се възползва от предлаганите бонуси и оферти, които са сходни по цена, но опциите им за залагане зависят от местоположението.  В други страни има създадени уникални версии за игра, като те се срещат предимно в Италия, Дания и Испания.

В Азия Бет365 се предлага в редица страни, но е важно да отбележим, че това е само там, където спортните залози са разрешени и играчите могат да се регистрират и играят. В някои страни не се разрешава достъпа и залагането през букмейкъра.

В САЩ  онлайн хазартът е  легализиран, и то само в някои от щатите  едва през 2018 година, с премахване на забраната от PASPA.  Според закона всеки щат трябва самостоятелно да легализира онлайн, мобилни или лични спортни залагания, като само така казината могат да получат лиценз за тази дейност. Някои от щатите вече имат такъв лиценз и могат да предлагат спортни залози, но има и такива, които са в начален етап на узаконяване.  Бет365 успява да стартира и да предлага онлайн и мобилни залози през 2019 година  в щата Ню Джърси, но има вероятност букмейкъра да отвори врати и в Ню Йорк.

В Канада почитателите на хазартните игри могат свободно да се регистрират и залагат в платформата на Бет365, като там се предлагат дори уникални бонуси, за играчите с нов акаунт в бет365.

В Южна Америка Бет365 също има лиценз и се предлага в много от държавите на континента, сред които са Мексико и Бразилия но разбира се има и места, където не е разрешено да се правят спортни залози. Това са Колумбия, Венецуела и Френска Гвиана.

В Австралия, където се намира и една от централите на Бет365 тя има специален лиценз. Това е един от букмейкърите, които има право и предлага австралийските спортове, което ги прави много популярни по целия свят. На Бет365 могат да се правят залози още от Нова Зеландия, Индонезия, Папуа нова Гвинея, Фиджи и други.

В Африка любителите на хазартните игри могат да използват платформата на Бет365 за залагания, но това се предлага на много малко места и само в някои страни на континента в последните години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com