В кой месец се раждат жените, които са най-неподходящи за връзка?

4839
В кой месец се раждат жените, които са най-неподходящи за връзка?
Снимка: iStock

Всички знаем, че датата на раждане пряко влияе върху съдбата на човека. Родените през зимата живеят по-дълго, есенните деца се справят по-добре в училище, а родените в края на лятото са по-склонни да успеят в спорта. Месецът обаче е не по-малко важен от времето на годината. Ето кои са неподходящите жени за връзка и в кой месец най-често се раждат.

Основните признаци на жена, неподходяща за връзка

1. Тестове на ревността

В една връзка такава дама ще измъчва мъжа с ревност и ще го сравнява с други момчета. Сравненията не в полза на джентълмена обикновено се появяват в началото, когато приятелка цитира „за пример“ други момчета, които уж са по-добри в някои отношения. Трудно е да бъдеш спокоен в такава връзка, когато на хоризонта винаги има много фенове и конкуренти, дори може би съществуващи само в нейните фантазии.

Датата на раждане и името имат пряко влияние върху нашата съдба

2. Прекалено проблематичен характер

Характерът на жената силно влияе върху връзката й с мъж. Процесът на тяхното взаимодействие може да бъде труден: ще има кавги, скандали, недоразумения и дори борба за лидерство във връзката. За всичко е виновно нейното възпитание, вярвания, навици.

3. Фанатичен кариерист

Жената, неподходяща за връзки, поставя на първо място кариерата си: работа, бизнес. За такава жена приоритет няма да бъдат нито съпругът, нито децата, нито домът, а личните планове и реализацията на амбициите. Всичко, което се случва в семейството, ще бъде второстепенно за нея.

4. Използва формулирани фрази: „Трябва/Задължен“

Любими фрази на истинската „кралица“. Адекватната жена никога няма да направи от мъжа роб. Изграждането на отношения с такива дами ще бъде много трудно и, както показва тъжният опит на повечето мъже, нищо добро няма да излезе от това.

5. Егоистична жена

Тук всичко е ясно. Колкото по-ясно една жена показва личния си интерес, толкова по-близо е тя до примитивните животински инстинкти.

Проверете дали имате съвместимост с партньора си по дати на раждане

6. "Звезда"

Става дума за егоцентризма. Когато едно момиче е твърде съсредоточено върху себе си и вярва, че светът се върти около нея. Такава мадам не уважава мъжа и е сигурна, че нейните желания винаги са на първо място.

7. Груба жена

Момичета, които гледат изпод вежди и казват прословутото „Чуй!“, псуват и се държат мъжки. Всичко това унищожава женствеността.

Августовските дами съчетават егоцентризъм и емоционална разпуснатост. Такива жени си позволяват твърде много и тогава всяко от техните диви разрушителни действия ще се обясни с някои от техните особености в проявата на чувства. С нея ще живеете като в минно поле. Не се опитвайте безкрайно да търсите извинения за нейните неадекватни действия.

Освен това ще се сблъскате с постоянни оплаквания, завишени изисквания и големи очаквания, които едва ли ще бъдат изпълнени. Родените през август често сменят настроенията си, затова партньорът им трябва да има просто ангелско търпение. Момиче, което е уверено, че е право, няма да направи компромис и винаги ще се опитва да ви наклони на своя страна. Може да бъде трудно за мъжете в отношенията с нея, защото този човек винаги се опитва да доминира.

.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com