В кой олимпийски спорт трябва да се включите според зодията си?

2571
В кой олимпийски спорт трябва да се включите според зодията си?
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията може да се приложи практически на всичко. От вашия личен стил до предпочитанията ви за запознанства, този космически инструмент наистина може да разкрие много за вашата индивидуалност. Така че, когато казваме, че можем да ви кажем олимпийския спорт, в който най -вероятно бихте участвали, само въз основа на вашия зодиакален знак, няма да останете разочаровани.

Овен: Лека атлетика

Това вероятно не е толкова изненадващо, но лекоатлетическият спорт е нещо, в което бихте се отличили. Като първият знак на зодиака, вие винаги сте нетърпеливи да придвижите нещата напред с енергия и вълнение - за това и е бягането. Това също е силно конкурентен спорт и като огнен знак, управляван от Марс, е точно на вашата алея.

Телец: Тенис

Като търпелив знак на зодиака, бихте се справили добре с играта на тенис, защото всичко е свързано с контролирани движения. Като земен знак сте склонни да правите паузи и да разсъждавате, преди да действате и тези качества ви правят идеалния тенисист. Този спорт не е за тези, които се държат импулсивно, а повече за тези, които искат вместо това да предприемат предумишлени движения. Това също е доста рутинен спорт, така че вашата неподвижна природа наистина ще хареса това.

Лош късмет очаква тези 3 зодии до края на годината

Близнаци: Волейбол

Страхотни сте с ръцете си, така че волейболът е спорт, в който бихте играли добре. Има и много място за творчество и движение, така че не се притеснявайте - няма да скучаете. Вие сте отлични в това да се мултифункционални, така че тази игра ще ви позволи наистина да развиете тези умения. Като умствено енергичен индивид, имате нужда от нещо, което да ви извади от главата ви в настоящия момент. Няма много време да се оглеждате, докато играете този силно ангажиран спорт, така че определено ще бъдете инвестирани през цялото време.

Рак: Сърф

Водните знаци са склонни да процъфтяват около водата и вие не правите изключение. Сърфирането е нещо достатъчно активно, за да ви развълнува, но и достатъчно релаксиращо, за да се чувствате в безопасност. Водата помага да ви заземи, така че състезанието в този спорт вероятно ще се почувства повече като терапия, отколкото като игра. Приливите и отливите на океана са подобни на фазите на луната и вашите постоянно променящи се емоции, така че определено бихте имали естествен афинитет към този спорт.

Лъв: Гимнастика

Като горд, уверен знак на зодиака, нищо не би ви донесло повече радост от това да кацнете перфектно. Представете си го: публика, пълна с крещящи фенове, докато те развеселяват, напълно задоволявайки желанието ви за оценка и признание. Склонни сте винаги да превъзхождате всичко, за което си мислите, като сте неподвижен знак, а гимнастиката е спорт, който определено ще ви даде моменталното удовлетворение, което търсите.

Дева: Футбол

Ориентиран към детайлите и малко перфекционист, бихте се справили чудесно с футбола. Този спорт изисква да се научат на много правила, нещо, в което няма как да не намерите удоволствие. Вие се стремите да правите нещата по правилния начин, а футболът определено е спортът, който подкрепя вашите желания. Това също е спорт, игран на земята, който ви позволява да останете на земята, като същевременно се забавлявате.

Везни: Скейтборд

Като въздушен знак на зодиака, вие се занимавате с потока на живота, а скейтбордът е спорт, който наистина може да ви помогне да се впуснете в това. Този спорт е изцяло за баланс и като знак, управляван от везните, вероятно ще се справите с него за нула време. Той изглежда повече за забавление, отколкото да бъдеш първи или най-добър, така че няма да се налага да се тревожите много за конкуренцията (поне докато се спускате в местния парк).

Безспорно това е зодията с най-голям късмет

Зодиите, които имат поне един развод в живота си

Всеки от нас има своя сродна душа някъде там, където го търси и чака. Не винаги обаче успяваме да я открием. През последните няколко де...

Скорпион: Бокс

Като управляван от Марс воден знак на зодиака, имате интровертен начин да се утвърдите и боксът наистина може да ви помогне да канализирате гнева си. Този спорт изисква прецизност по начин, в който се отличавате, като се има предвид, че сте неподвижен знак. Решителността ви ще ви направи феноменален боксьор и сте готови да се гмуркате дълбоко във всичките си интереси.

Стрелец: Спортно катерене

Като най-свободолюбивият зодиакален знак, вие се занимавате с дейности, които ви дават достатъчно място за скитане. Катеренето е спорт, който буквално ви позволява постоянно да се движите, докато все още се приближавате до финалната линия. Вие сте човек, който е пълен с енергия, така че стигането до финала няма да е проблем за вас. Всъщност катеренето може да бъде нещо, което правите от време на време, само за да изгорите желанието да избягате.

Козирог: Карате

Жените от тези ЗОДИИ са най-лошите домакини

Сред жените има и такива, които са родени да бъдат домакини. Те непрекъснато подреждат, чистят и държат на това всичко у дома да е като...

Вие поставяте високи цели за себе си, така че получаването на черен колан в каратето вероятно звучи като музика за ушите ви. Вие сте невероятно трудолюбив и естествено роден лидер, така че борбата с опонент един по един по време на мач по карате ще ви зареди с енергия. Спорт като каратето изисква много дисциплина и като човек, който активно се стреми да се придържа към структурата в ежедневието си, този спорт е идеалният за вас.

Водолей: Гребане

Като ексцентричен знак на зодиака, бихте се справили много добре в спорт като гребане. Тъй като не сте голям фен да следвате тълпата, нещо като гребане определено е достатъчно нестандартно за вас и дори ви позволява да работите с екип по много личен начин. Вие се стремите да изграждате взаимоотношения около неща, за които сте страстни, така че всяка дейност, която изисква да използвате уменията си, докато работите с други хора, е точно за вас.

Риби: Плуване

Като рибите на зодиака, вие ще бъдете феноменален професионален плувец. Сигурен съм, че сте човек, който обича водата, така че плуването вероятно вече се чувства като вашият дом далеч от дома. Знакът на рибите дори управлява краката, така че всяко умение, в което можете да ги използвате, е нещо, в което естествено бихте се отличили. Вашата адаптивна природа, която върви с течението, е идеална за нещо като плуване. Позволяването на водата да ви носи, докато се плъзгате през нея, е чудесен начин да се концентрирате върху себе си и емоциите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com