Вашият септемврийски хороскоп е тук

21742
Вашият септемврийски хороскоп е тук
Снимка: iStock/Guliver

Разберете какво е подготвила небесната карта за вашата зодия този месец.

Почти всяка година сезонът на Дева се оказва един от най-изненадващо разделящите сезони на слънчевите знаци. Тъй като тълпи от училищни автобуси се появяват отново и пуловери и ученически пособия са натрупани по рафтовете, всички ние трябва да решим към кой лагер да се присъединим: към тълпата, която гордо е сред първите на опашката, за да грабне тиквено лате с подправки, или към екипажа, който поглъща всяка последна минута от времето на плажа, докато настъпи есенното равноденствие и времето на слънцето във Везни.

Независимо дали вашият идеален септември е изпълнен с прекарване на допълнително време на открито под пламтящото слънце или подготвяне на есенния гардероб, вероятно няма как да не усетите силния преходен характер на месеца. Но докато преходите обикновено вървят ръка за ръка с началото на нови глави, астрологията на този септември изисква поглед назад, преди да можете да стъпите напълно в бъдещето.

Започва с Венера, планетата на любовта и парите, преминавайки в Дева на 5 септември, подчертавайки внимателното внимание към детайла и актовете на служба като нашия универсален любовен език до 29-ти. А на 9-и пратеникът Меркурий започва своята трета ретроградност за годината. До 23-ти ще се движи обратно през Дева, което може да постави началото на преразглеждане на ежедневните ритуали, които укрепват вашето здраве и благополучие. Този транзит може също да послужи като напомняне, че има доста магия в това, което често отхвърляме като рутинно и светско. А от 23 септември до 2 октомври планетата на комуникацията се движи назад през Везни, потенциално стимулирайки размисли за партньорства, красота и ценности. Като цяло ще искате да се подготвите да натиснете бутона за нулиране този месец, когато прагматичната, церебрална Дева и социалните, търсещи баланс Везни поемат юздите. (Не забравяйте да проверите вашия изгряващ знак, както и вашето слънце.)

Овен

Със слънцето, което се движи през шестия ви дом на уелнес и ежедневна рутина от 22 август, вие сте продуктивни, правите контролни списъци и завършвате пространство, когато месецът започне. Когато сладката Венера, планетата на взаимоотношенията, прекара време там от 5 до 29 септември, ще откриете, че можете да постигнете още по-добри резултати, когато обедините усилията си с приятели и любими хора. И ще бъде по-лесно да подготвите сцената за социални моменти на работа и през ежедневния си график. Само не предполагайте, че ще можете да продължите напред, без да срещате препятствия от време на време, благодарение на ретроградния Меркурий, който засяга партньорската ви зона от 9 до 23 септември и ежедневния ви сектор от 23 до 2 октомври. Този период изисква забавяне надолу, за да сте сигурни, че сте преднамерени във взаимоотношенията си и как прекарвате времето си.

Втората половина на месеца и сезонът на Везни подчертава потенциалните нови стартове и начала във вашите лични връзки, благодарение на новолунието във вашата зона на партньорство на 25 септември. И когато вашият управител, бърз Марс във вашата комуникационна зона, формира хармонизиращ тригон към ръководителя на задачите Сатурн във вашата мрежова зона, можете да поставите носа си в мелничния камък, за да постигнете печеливш резултат в отборно начинание.

Телец

Бъди смел, Телец: Този месец не е чак толкова мрачен, колкото миналия месец, и няма да е толкова драматичен, колкото следващия месец (който започва втория сезон на затъмненията за годината със слънчево затъмнение в противоположния ви знак, Скорпион и партньорски сектор). С други думи, това е шанс да правите това, което обичате най-много: да се отпуснете. Първо, вашият управител, сладката Венера, ще се движи през вашата романтична зона от 5 до 29 септември, което прави този момент изпълнен със супер удоволствие и безгрижие. Очаквайте повече възможности да бъдете креативни и да прекарвате време с любимата си и любимите хора. По същество по същото време обаче пратеникът Меркурий ще бъде ретрограден от 9 септември до 2 октомври, което ще изисква размисъл и преразглеждане на вашия режим на здраве, както и на вашите артистични и романтични занимания. 

С всяка ретроградност може да дойде не само саморефлексия, но доста често и объркване, така че ако не сте съвсем сигурни в каква посока да вървите в любовта, работата или просто живота точно сега, пълнолунието на 10 септември във вашия мрежов сектор може ви помогне да се чувствате по-свързани с приятели и колеги, които ви пазят. И след като сезонът на Везните започне на 22 септември и Венера се движи през знака на Везните от 29 септември до 23 октомври, очаквайте прилив на енергия в ежедневието и зоната на здраве. Можете по-лесно да се грижите за себе си и да подсилвате жизнеността чрез прости ежедневни ритуали, като стартиране на любимото ви приложение за медитация или наваксване с приятел.

Близнаци

Тъй като Марс преминава през вашия знак от 20 август, вашата енергия вероятно ще се повиши в началото на месеца. Бръмчите от едно пътуване или социално събитие до следващ със скорост, която е още по-дива от обикновено. Но тази инерция, която изграждате, може да се срине доста бързо, защото вашият владетел, пратеникът Меркурий, ще се движи назад през вашия сектор за себеизразяване и домашна зона от 9 септември до 2 октомври, което изисква значително забавяне и пренасочване към правене вашата вътрешна работа. Разбира се, може да е по-буквално, като връщане към чертожната дъска на проект за ремонт на дома или разходка по алеята на спомените с любимите хора. Но когато вашият владетел е ретрограден, вие сте призовани да се обърнете навътре, за да подсилите самосъзнанието - този път, когато става дума за вашето чувство за сигурност и корени.

Можете да очаквате настроението да се подобри малко, след като слънцето се премести в зоната ви за романтика и себеизразяване на 22 септември. 25-ти отбелязва новолуние там, в което можете да зададете силно намерение, което може да доведе до вливане на живота ви с повече радост и забавление. И докато романтичната Венера се движи през същата зона от 29 септември до 23 октомври, можете да се насладите на един от най-сърдечните, приятни и творчески стимулиращи сезони в годината.

Рак

От 22 август фокусът ви е върху повече социални моменти, мозъчни бури и възможности за обучение, благодарение на пътуването на слънцето през вашия комуникационен сектор. Венера, планетата на взаимоотношенията, се присъединява към партито от 5 до 29 септември, което служи само за стимулиране на любопитството и желанието ви да се свързвате с другите, така че не се изненадвайте, ако в крайна сметка създадете нови приятели или измислите вълнуващи идеи за сътрудничество през този период. Все пак пратеникът Меркурий се движи назад през вашата домашна зона от 9 до 23 септември и склонността към разхлабване на краищата, свързани със семейни отношения и евентуално стари емоционални рани, може да се наложи да има предимство пред прекарването на време с приятели.

Въпреки че сте склонни да бъдете напълно щастливи, като се съсредоточавате върху семейството и домашния си живот, безпокойството може да ви удари около 10 септември, когато вашият управител, луната, е пълна във вашата зона на приключения, засилва желанието ви да излезете от зоната си на комфорт. Лекарството: скок на вярата, който се информира от това, което казва инстинкта ви, спрямо главата ви. И без значение колко емоционален ретрограден Меркурий е преминал за вас, ще получите шанс да погледнете към бъдещето около 25 септември, когато луната е нова във вашия домашен сектор. Представете си как да се преместите с близък човек, проучете начини да преминете към по-голямо жилищно пространство или направете друго преместване, което повишава чувството ви за вътрешен мир и сигурност.

Лъв

Вашият владетел, самоувереното слънце, се движи през вашия паричен сектор от 22 август, подкрепяйки способността ви да внасяте повече пари. Управителят на връзките Венера ще бъде там от 5 до 29 септември, което може да ви направи още по-харизматични и успешни. След края на вашия собствен сезон е възможно да сте успели да представите страстен проект или да направите крачки към дългосрочна лична цел, което вероятно се чувства доста невероятно – и несъмнено е напълно заслужено. Просто знайте, че може да се наложи да забавите темпото, преди да успеете напълно да преместите топката напред, благодарение на ретроградния Меркурий във вашата комуникационна зона от 9 до 23 септември и след това в зоната на парите от 23 до 2 октомври. Докато сте склонни да сте толкова екшън -ориентиран и амбициозен, който закъсненията ви карат да се издигате, този триседмичен период на почивка всъщност може да доведе до по-умишлено отношение към това как упражнявате енергията си, което води до още по-възнаграждаващ резултат в дългосрочен план.

И след като увереното слънце премине през вашия комуникационен сектор от 22 септември до 23 октомври, ще бъдете особено принудени да се свържете с другите, да се възползвате от възможностите за учене и да запълните графика си с интелектуално стимулиращи ангажименти. Около 25-ти, когато новолунието пада там, помислете за изясняване на социална цел, която може да искате да постигнете - като организиране на парти или създаване на повече приятели в часовете ви по пилатес.

Най-добрите и най-лошите зодии за приятел

Дева

От 22 август слънцето грее във вашия знак, укрепвайки увереността ви и подготвяйки сцената за по-нататъшно осъществяване на най-амбициозните ви стремежи. Вашата представа за себе си е получила тласък и вашите взаимоотношения, от своя страна, вече трябва да се възползват от тази повишена жизненост на ума и тялото. Но когато Венера, планетата на любовта и красотата, преминава през вашия знак от 5 до 29 септември, целият свят говори на вашия любовен език. Това може да създаде супер-креативен, романтичен период, в който можете лесно да канализирате колегата Дева и да се почувствате допълнително „уютно“ в кожата си. Просто знайте, че настояването за плановете ви да излетите възможно най-скоро и да сте в супер ориентирано към бъдещето пространство може да има обратен ефект с вашия владетел, пратеник Меркурий, ретрограден във вашата парична зона от 9 до 23 септември и във вашия знак от 23 до 2 октомври.

Вместо да гледате на този ретрограден период като на пълна болка, преформулирайте го като продуктивен момент, в който можете облегнете се на вродената си способност да отразявате, преразглеждате и редактирате всичко, което вече не поддържа вашето чувство за самоуважение и идентичност. Добре е също така да заобиколите 20 септември, тъй като Венера във вашия знак ще образува хармонизиращ тригон с революционния Уран във вашата зона на приключения, стимулирайки отваряне на очите, иновативни идеи и нестандартно мислене, особено когато става дума към творчески проекти или вашите взаимоотношения (романтични или платонични).

Везни

Тъй като слънцето се движи през вашия духовен сектор от 22 август, може да се почувствате сякаш сте зад кулисите и чакате да се разходите под ярките прожектори. Всяка година този период може да бъде спокоен, възстановителен и малко сънлив. Венера, вашият управител, е в същата зона от 5 до 29 септември, което може да ви накара да се почувствате малко по-лични – дори потайни – когато става въпрос за това, което е в сърцето ви. И като се има предвид, че сте такъв човек, тази тиха атмосфера може да ви се стори малко нехарактерна. Но това е нещо, което ще искате да прегърнете възможно най-добре, особено защото пратеникът Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак от 9 до 23 септември и след това във вашия сектор на духовността и мечтите от 23 до 2 октомври. Въпреки че това може да не е най-нестандартният социален момент в годината за вас, той ви дава шанс да медитирате върху това как постигате стремежите си и потенциално да преработите всяка стратегия, която не води до резултати.

След като слънцето премине през вашия знак от 22 септември до 23 октомври, ще се насладите на прилив на увереност, който подкрепя способността ви да превърнете всяка страстна визия в реалност. Въпреки че Меркурий е ретрограден, можете да получите доста яснота по пътя напред. Около 25 септември не забравяйте да се възползвате от годишното си новолуние, като поставите мощно намерение и направите дори една значителна стъпка към вашето идеално бъдеще.

Скорпион

Слънцето във вашата зона за общуване от 22 август насочи вниманието ви към групови усилия, общуване с приятели и колеги и вероятно общуване в мрежа дори по-интензивно от обикновено. И когато Венера, планетата на взаимоотношенията, е там от 5 до 29 септември, вие ще бъдете още по-голяма сила, с която трябва да се съобразявате в общностите и екипите, към които се присъединявате. Просто знайте, че ако ви се струва, че напредъкът ви в определено съвместно усилие е в застой, това не сте вие, а Меркурий, който започва своята трета ретроградност за годината във вашата зона на духовност на 9 септември. Ще бъдете изтеглени в супер- саморефлексия, може би дори мрачно пространство, сънищата биха могли да бъдат по-живи и да навяват спомени, които сте мислили, че сте помели под килима, и може да се почувствате сякаш знаете кои семена бихте искали да засадите, за да стъпите в следващата глава , имате нужда от повече яснота, преди дори да можете да направите това. Да, тази фаза на лимбо – която продължава до 2 октомври – може да бъде разочароваща, но да седите в нея и да я приемете такава, каквато е, ви служи по-добре, отколкото да се борите с нея.

Около 10 септември пълнолунието осветява вашата зона за романтика и себеизразяване, което може да ви вдъхнови да спрете работата си и да прегърнете спонтанен, радостен момент с любимите хора или половинката ви. Сега сте принудени да слушате и да следвате сърцето си повече от всичко. А на 28 септември вашият управител, бърз Марс във вашия сектор на емоционалните връзки, ще се хармонизира с отговорника Сатурн във вашата домашна зона и ще бъдете дори по-склонни от обикновено да положите усилия, за да издигнете интимната връзка на следващото ниво.

Тези зодии ще открият ЛЮБОВТА през септември

Стрелец

Тъй като слънцето се движи през вашата зона на кариера от 22 август, вие сте имали шанса смело да поемете юздите на ключови проекти в работата, да впечатлите висшите служители и като цяло да продължите упорито да преследвате големите си професионални стремежи . По това време на годината наистина можете да спечелите аплодисменти за това, че сте поставили носа си в мелничния камък - и, добре, че сте огнена, жизнерадостна и често нефилтрирана сила. Венера се движи през същата зона от 5 до 29 септември, усилвайки вашия чар. Но ретроградният Меркурий на комуникатора във вашата мрежова зона от 9 до 23 септември може да хвърли ключ към проекти за сътрудничество, които току-що са започнали да излитат - или които се надявате да стартирате точно сега. Вместо да натискате газта, трябва да преосмислите подхода си и да бъдете още повече екипен играч, като използвате естествените си лидерски способности, за да проверите отново дали всеки участващ е казал мнението си и се е почувствал чут.

След това Меркурий се движи назад през вашата зона на кариера от 23 септември до 2 октомври и ще е добре да проучите как постигате дългосрочните си цели и култивирате обществения си имидж. След като слънцето е във вашата зона на приятелство от 22 септември до 23 октомври, настроението на момента става много по-социално. Ще се почувствате по-свързани, което може да доведе до повишаване на оптимизма ви.

Козирог

Обикновено сте достатъчно щастливи, за да се придържате към изпитаната ежедневна рутина – стига да виждате възвръщаемост на вашата енергийна инвестиция, разбира се. Но сезонът на Дева може да засили желанието ви да излезете от зоната си на комфорт, да се учите и да растете. Може да ви се иска да пътувате, да научите нов език, да работите с наставник или да наставлявате някой по-млад от вас или да влезете в дълбоки, философски разговори с колеги. След като Венера премине през същия сектор от 5 до 23 септември, ще откриете, че свързването с хора извън обичайната ви приятелска група също идва по-естествено. Но бъдете подготвени за малко работен стрес, който може да се появи в резултат на ретроградния Меркурий във вашия сектор на кариерата от 9 до 23 септември. Проекти, които смятате, че сте завършили, може да изискват преразглеждане или повишение или повишение, което предполагате, че имате в чантата може да е във въздуха.

Направете всичко възможно да не правите прибързани заключения, защото сега всичко е в движение и щом планетата на комуникацията тръгне напред на 2 октомври, ще откриете, че е по-лесно да се постигне яснота. Междувременно помислете за разширяване на хоризонтите си, както можете, защото с увереното слънце, което се движи през вашия сектор на висшето образование от 22 септември до 23 октомври, всичко, което можете да направите, за да се освободите от светското, ви носи ползи интелектуално и духовно.

Водолей

Докато слънцето се движи през вашия сектор на емоционалните връзки през сезона на Дева, вие сте изтеглени в някаква доста тежка територия, докато се борите с проблеми, свързани с вашия сексуален живот, интимни отношения и съвместни ресурси. И това ще остане така до 22 септември - особено когато Венера, планетата на взаимоотношенията, също преминава през тази зона от 5 до 29 септември. В същото време е възможно да сте мечтали - или дори да сте действали определено — за това, което искате да постигнете през следващите месеци, правене на планове за бъдещи пътувания на дълги разстояния или записване за курсове, които ще ви позволят да напреднете в образованието си, вероятно дори в кариерата си. Докато пратеникът Меркурий се движи назад през вашата зона за приключения и по-високо обучение от 9 до 23 септември, вие ще искате да проучите допълнително всички тези планове и може би да се откажете от предприемането на смели ходове.

Тъй като планетата на комуникацията се движи назад през вашия сектор на интимност и трансформация от 23 септември до 2 октомври, ще искате да бъдете доста преднамерени, когато изразявате нуждите си в най-близките си взаимоотношения. Сега е вашият шанс да заявите какво ви кара да се чувствате комфортно и какво всъщност подкопава чувството ви за сигурност. И въпреки че Меркурий все още ще бъде ретрограден по това време, новолунието на 25 септември бележи вълнуващ момент, в който можете да помечтаете как най-добре да повишите нивото - и да постигнете - дългогодишна лична цел.

Риби

Увереното слънце се движи през вашия партньорски сектор от 22 август и когато романтичната Венера се присъедини към партито на 5 септември, вие ще бъдете много в центъра на годишния си фокус върху връзките един към друг. Знайте, че този сезон не е само да се съсредоточите върху нуждите на вашата половинка, скъп приятел или любим човек. Става дума и за размисъл върху това как най-добре можете да се проявите в рамките на тези взаимоотношения. Освен това ще трябва да вземете предвид реципрочността. След като планетата на комуникацията, Меркурий, се движи назад през вашия сектор на интимността от 9 до 23 септември, вие сте подтикнати да помислите върху количеството енергия, което влагате в най-близките си връзки. Ако нещо се чувства извън равновесие, сега е чудесна възможност да коригирате курса.

Около 10 септември ще почувствате вибрациите на вашето годишно пълнолуние, което ви дава възможност да проверите най-мощните си емоции, интуиция, мечти и нужди. Да, може да се чувствате особено чувствителни през този период, което е повод да се грижите за себе си - духовно и физически - дори повече от обикновено. И тъй като Меркурий се връща през вашата партньорска зона от 23 септември до 2 октомври, отстояването на вашите идеи и желания в рамките на партньорства от целия спектър – платонични, романтични, професионални – може да бъде много овластяващо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com