Влюбен бик гони крава до петия етаж

54159
Влюбен бик гони крава до петия етаж

Обладан от неудържима страст любвеобилен бик от Иркутска област в Русия и обектът на неговите не особено възвишени, но искрени чувства – местна крава, предизвикали същинска суматоха сред обитателите на селището Чуна. Разяреният и страстен бик гонил кравата до петия етаж на блок, предаде БЛИЦ.
Бикът видял породистия преживен женски екземпляр да скита спокойно по улицата и у него веднага се събудил инстинктът за продължаване на рода, който поради елементарна липса на свян, характерен предимно за хората, е практически неудържим при едрия рогат добитък. Той подгонил кравата, но тя обаче явно сметнала, че ще е проява на лош вкус да се отдаде веднага и побягнала, пише в. “Монитор”, позовавайки се на сайтът на Чунския район.

След кратко преследване по улицата на пътя на добичетата се изпречил входът на пететажен жилищен блок и кравата без много да му мисли се втурнала в небрежно оставената отворена врата. Гонитбата продължила по стълбите и съвсем естествено приключила на последния етаж, където кравата се озовала в истински капан, от който вече нямало отърване от похотливия бик.

Спасителната операция минала гладко. Служителите бързо се ориентирали в ситуацията, въоръжили се със здраво въже, направили примка, изчакали кравата да се разсее, възползвали се от този момент и внимателно и вещо я омотали около рогата на кравата. След това всичко било съвсем лесно – те повели животното надолу по стълбите, а леко стъписания от намесата на хората в любовните му дела бик се видял принуден да следва любимата му.

Редактор: Калина Здравкова

Мъж получи 25 години затвор за опипване на жени

Сериен обарвач бе осъден на 25 години лишаване от свобода, след като каза на съдията “да прави каквото си иска”. “Мо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com