Защо носът на Рудолф може да е син?

9757
Защо носът на Рудолф може да е син?

Защо най-известният елен на Дядо Коледа – Рудолф, има син нос? С този въпрос Actualno.com се обърна към всички свои читатели, за да събуди коледния им дух. И получихме куп отговори, някои от които много атрактивни. Вижте ги в следващите редове, като предупреждаваме – подредбата не е в стил кой е по-по-най, защото за нас атрактивността не подлежи на оценка.

Карина Амбарцумян: „Защото Меси "случайно" го е ударил с топка в носа”.

Носът на елена Рудолф свети като фар в мъглите

Рудолф – еленът на Дядо Коледа, има яркочервен нос поради това, че се явява топлинна "лампичка". Тази "лампичка" помага на необич...

Симона Борисова и Мимоза Дончева: „Защото е ял боровинков сладолед, който е бил скрит за коледната маса, но си е изцапал носа.”

Камелия Желязкова: „Рудолф е със син нос, защото се е спускал със шейната на ски писта на която е имало дърво и се блънал в него!”

Димитър Пенелов: „Защото синьо е небето под което тича в зимния мраз, синя е водата която пие запъхтян а и в тон на сайта му любим където сърфира неуморим”.

Преобладават и доста отговори, че носът на елена е посинял от студ - защото тегли шейната точно в най-студеното време, защото не се е сетил да влезе на топло в някой комин, докато разнася подаръците на децата. Затова се надяваме да сте посрещнали с топли сърца новата година, защото вече е януари и тепърва иде студ!

Откраднаха елена Рудолф от Калифорния

В Калифорния откраднаха елена Рудолф. Фигура на елена с червен нос, който тегли шейната на Дядо Коледа, изчезнала от обичайното си мяст...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com