Здравето на 6 знака от Зодиака ще бъде застрашено през октомври 2022 г.

18358
Здравето на 6 знака от Зодиака ще бъде застрашено през октомври 2022 г.
Снимка: iStock/Guliver

Средата на есента не е повод за униние. Звездите съветват да не пренебрегваме здравето и храненето. Времето е идеално да се погрижите за себе си.

6 знака от зодиакалния хороскоп за октомври са предупредени за опасността от стрес. Прекомерните притеснения, емоционалните кавги, конфликти крият риск от негативно влияние върху физическото здраве.

Затова е препоръчително Овен, Телец, Лъв, Дева, Водолей и Риби да не се изнервят и да се настроят на вътрешен мир въпреки всички външни бури.

Овен

Овен през октомври да избягват стресови ситуации. Прекалено напрегнатият работен ритъм на Овен е повлиял на нервната ви система, правейки я по-уязвима от обикновено. Овенът да обърне внимание на храненето и почивката си.

Тези 4 зодии се радват на отлично здраве и определено ще живеят дълго

Телец

Да се консултират с психолог и да не се опитват да търсят несъществуващи болести в себе си. Здравословните ви проблеми са само психосоматични.

В средата на есента трябва да обърнат внимание на червата.

Близнаци

Да бъдат особено внимателни със здравето. Вашата имунна система, отслабена от хроничен стрес, може да се провали.

Рак

При Раците през октомври е възможно обостряне на стари заболявания. Не пренебрегвайте навременния медицински преглед. Да се внимава с бъбреците.

Топ 5 на зодиите с най-добро здраве

Лъв

Отношенията с колеги и постоянните спорове могат да причинят безпокойство и стрес у Лъва през октомври. Не се поддавайте на провокации и да влизате в конфликти.

Дева

През октомври Девата ще бъде обхваната от есенна тъга. Слабостта и умората, които ще почувстват Девите, са следствие от натоварения работен график.

Везни

Везните да следят начина си на живот през октомври. Те най-накрая трябва да се отърват от лошите навици, да ограничат консумацията на алкохол, да спрат да пушат.

Скорпион

Скорпионите през октомври трябва да намалят темпото и да почиват по-често. Въпреки въодушевлението и енергията, трябва да намерите време за подходяща почивка и сън.

Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

Стрелец

Тази зодия трябва да обърне внимание на стомаха. Прегледайте се при лекар, опитайте се да коригирате диетата през октомври. Този месец се пазете от хранителни натравяния, пазете се от гъби и туршии.

Козирог

Октомври за тази зодия е добър за цялостно подобряване на здравето. Особено за подмладяване на тялото. Единственото нещо, с което да внимавате, са очите.

Водолей

Тази зодия е съветвана от звездите да държи емоциите под контрол през октомври, в противен случай има риск да получите невроза. Опитайте се да не се претоварвате физически и коригирайте моделите си на сън. Яжте плодове и зеленчуци от оранжеви и червени цветове.

Риби

Тази зодия ще почувства липса на енергия през октомври, затова трябва да се обърне специално внимание на режима на работа и почивка. Опитайте се да подобрите съня, пазете се от продължително претоварване. През октомври на Рибите е противопоказно да бъдат сами. Срещайте се с приятели по-често, обградете се с приятни неща. Обърнете внимание на ставите, ако има проблеми в това отношение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com