Здравна астропрогноза за септември: Овен, Лъв, Водолей трябва да избягват храна извън дома

1884
Здравна астропрогноза за септември: Овен, Лъв, Водолей трябва да избягват храна извън дома
Снимка: iStock

Този месец има интересни резултати за здравето на различните зодиакални знаци. Астрологът Нитин Манчанда прогнозира здравето на различните зодиакални знаци за септември.

Овен

Овните трябва да избягват да ядат каквато и да е храна навън от 9 септември. Прекомерното угаждане с храната може да доведе до проблеми с киселините и възпаление на гърлото. Те също трябва да избягват пикантна храна през целия месец, за да избегнат проблеми с корема.

Телец

Марс преминава през Телец и е в аспект с Венера, те трябва да избягват рафинирано пшенично брашно, за да не ги мъчи запек. Междувременно това е най-добрият месец за тях да отслабнат.

Близнаци

Те трябва да избягват поемането на допълнителен стрес, за да не се стигне до синдром на раздразнените черва, кожни проблеми и проблеми с гърлото. Трябва да медитират повече и да консумират само домашно приготвена храна.

Хранене според зодията

Рак

Възрастните с артрит, остеопороза трябва да бъдат особено внимателни. Раците трябва напълно да избягват алкохола, тъй като може да доведе до кавги и също така е една от основните причини за депресия.

Лъв

Тъй като Сатурн е къщата на болестите за Лъва, те трябва да избягват преяждането, охладената храна, преработените храни, така че да нямат болки в костите и проблеми с киселинния рефлукс.

Дева

Венера преминава в дом на болести, аспектиран от Марс, те трябва да имат домашно приготвена храна, тъй като увеличената тревожност може да доведе до нарушаване на нивата на инсулин и висок холестерол с проблеми със зрението.

Везни

Те не трябва да прекаляват с храната навън, за да нямат болки в долната част на корема. С Венера в Лъв, това е много добър месец за хората под този знак на личен и професионален фронт.

Скорпион

Скорпионът трябва да избягва месо и газирани напитки, за да избегне запек и киселинност. Тъй като Марс аспектира самия знак Скорпион, това го прави плодотворен месец за тях.

Стрелец

Прекомерното угаждане на храната или емоционалното хранене може да доведе до затлъстяване, особено на ханша и бедрата. Няма сериозни здравословни проблеми.

Каква храна си според зодията?

Козирог

Те трябва да избягват приемането на храна през нощта и пикантната храна, тъй като това може да доведе до болки в ставите. Те трябва да внимават за нивата си D3, тъй като слънцето е в осми дом до 17 септември. Като цяло това е добър месец.

Водолей

Те трябва да избягват консумацията на алкохол, за да не се появят хемороиди и висок холестерол. Марс в четвърти дом представлява гърдите и следователно прекомерното угаждане на храна и напитки може да доведе до инфекция в гърдите. Те трябва напълно да избягват да ядат външни храни този месец.

Риби

Рибите трябва да избягват бирата и газираните напитки, за да не предизвика разхлабен стомах със задържане на вода и може да причини кожни алергии и възпаления, тъй като храносмилателната им система не е толкова силна през този месец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com