Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиакалните знаци и техните минали връзки

18 декември 2021, 10:00 часа

Овен

Представителите на този знак не обичат да си спомнят хората, с които са се срещнали по-рано. Те бягат от тези спомени, защото не могат да разберат как изобщо се е случило. Ако някъде срещнат старата си любов, сърцето им ще започне да бие по-бързо, но Овенът няма да го покаже.

Телец

Телецът с радост си спомня своята минала любов. Често мисли за случилото се с бившата му и се изкушава да се свърже с нея. Носталгията е неразделна част от живота му.

Близнаци

Близнаците не забравят бившите си любовници. И това винаги са хубави спомени, дори ако връзката е завършила зле. Ако те видят на улицата, определено ще дойдат и ще попитат как си.

Рак

Раците често си спомнят бившите си. Тези мисли събуждат спомени, болка и тъга. Ракът анализира защо всичко е приключило, но не признава вината си.

Лъв

Лъвовете никога не забравят хората, с които са били във връзка. Вероятно все още поддържат контакт с тях, макар и повърхностно. Лъвовете също искат да бъдат запомнени.

Дева

Хората, родени под този знак, често анализират миналите си връзки, особено ако партньорът им ги е зарязал. Девите се опитват да разберат как живее без тях, защото вярват, че не би могъл да намери по-добрър.

Везни

Везните не се ровят в спомени, но и не забравят нищо. Ако раздялата е била взаимно решение, те винаги ще ви поздравят, когато се срещнете. Ако представителите на Везните са разстроени или предадени от някого, тогава техният бивш определено ще бъде изтрит от паметта им.

Скорпион

Родените под знака на Скорпион не обичат да си спомнят миналото. Те продължават напред и бъдете сигурни, че когато се срещнат, Скорпионът ще се обърне на другата страна.

Стрелец

Стрелците обичат да изпитват носталгия и определено не забравят никого. В повечето случаи те ще се опитат да поддържат приятелски отношения с вас, но никога няма да искат да подновят романтичната си  връзка.

Козирог

Упоритите Козирози първо анализират себе си, а след това и партньора си. Те често мислят за миналото и кроят планове за отмъщение, но след това променят мнението си. Представителите на този знак помнят бившите си дълго време и спокойно можем да кажем, че живеят с надеждата да се съберат отново.

Водолей

Водолеите не забравят предишната си любов. Те винаги ще ви помнят, когато чуят любимата ви песен или ядат любимата ви храна. Тези хора няма да се обърнат, когато случайно ви видят някъде.

Риби

Емоционалните Риби живеят със спомени за бившия партньор дълго време след раздялата. Те не могат да се справят с чувствата си и плачат много. От гордост Рибите не биха искали да ви видят отново, но ще страдат много дълго време.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес