Зодиите, които рядко връщат услуги на приятелите

3115
Зодиите, които рядко връщат услуги на приятелите
Снимка: iStock

Това, което даваш на околните, не бива да очакваш в замяна, тъй като никой не ти е длъжен, но присъства и елементът на разочарованието, когато не виждаш същото отношение от приятелите си. Всеки в определен момент има нужда от приятелско рамо за осъществяване на определена задача или нужда. Но не всеки приятел е готов да предложи своята помощ. Има такива, които са винаги първи за купони и забавления, но изчезват, когато имате нужда от подкрепа. 

5-те зодии, които са кофти приятели

Астролозите ни загатват хората от кои зодиакални знаци са най-склонни да избягват правенето на услуги за своите приятели. Нека видим и кои са те:

Близнаци

Всички сме запознати с двойнствения характер на Близнаците, като за тях е известно и че не са сред най-лоялните. Все пак, те са хората, които ще направят купона незабравим. Социални са и лесно се сприятеляват с всеки, а забавлението им е сред най-важните приоритети. Те общуват с твърде много хора и често дори забравят старите си приятели. Буквално са като пчелички, които прелитат от цвят на цвят. Не се притесняват да търсят помощ и да молят за услуги, но дойде ли ред да върнат същото - дават крачка назад.

Лъв

Лъвовете също са непостоянни що се касае за приятелството. Те дават безброй напразни обещания и при тях нищо не е сигурно. Когато имат нужда от вас, постоянно ще са в обкръжението ви и ще се държат добре, но ако вие започнете да се нуждаете от помощ и подкрепа - ще усетите как постепенно се отдалечават и стават по-студени. Представителите на този знак не са сред най-удачните избори за извършване на услуги, така че ви съветваме да ги поставите като краен вариант, ако търсите помощ.

Най-добрите и най-лошите зодии за приятел

Стрелец

Още едни професионални купонджии, които залагат главно на авантюрите и приключенията в живота си. Стрелците също са много социални и приятни личности, които обаче са твърде непостоянни, за да може да се разчита на тях. Ако искате да отидете на пътешествие или купон - те са насреща, но ако се наложи да ви помогнат с нещо по-сериозно, не ги чакайте. Те са доста егоистични и имат силно развит инстинкт за самосъхранение. Интересно за представителите на този знак е, че по-скоро биха помогнали на непознат човек и предложили услугите си, отколкото на близките си, които постоянно са до тях. На какво основание решават да бъдат по-щедри към “външни” лица, не можем да кажем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com