NEXT BASKET със 100% резултат на Google PageSpeed Insights

2342
NEXT BASKET със 100% резултат на Google PageSpeed Insights
Снимка: NEXT BASKET

Sasaki-shop.com е първият онлайн магазин, използващ платформата на NEXT BASKET и който постигна 100% резултат в теста за скорост на уебсайтове Google PageSpeed Insights.

Докладът от теста предоставя важни данни за производителността на уебсайта, като дава обща оценка 100 от 100, което показва, че уебсайтът е максимално бърз и оптимизиран.  

Постигане на перфектния резултат - какво означава за бизнеса?

Бързината на уебсайта оказва значително влияние върху онлайн бизнеса. Последните проучвания показват, че забавяне на зареждането на страницата с една секунда може да доведе до намаляване на броя на конверсиите със 7%. Бързият уебсайт може да подобри потребителското изживяване и да повиши удовлетвореността на клиентите, което води до увеличаване на ангажираността, конверсиите и продажбите.

Освен това, скоростта на уебсайта е решаващ фактор при определяне на класирането в търсачките. Бързият уебсайт може да спомогне за подобряване на класирането на уебсайта в страниците с резултати от търсенето, което води до увеличаване на видимостта и трафика, а оттам и до увеличаване на продажбите и приходите.

Платформата на онлайн магазини на NEXT BASKET постигна перфектния резултат от 100% в теста за скорост на Google, което демонстрира ангажимента на компанията да предоставя бързо и висококачествено онлайн изживяване за партньорите си и техните клиенти в интернет.

Платформата оптимизира своя код и разработва стабилна инфраструктура, която осигурява бързо зареждане и адаптивен дизайн, съобразен с най-добрите световни практики. Като предоставя повече от отлично изживяване при онлайн пазаруване, NEXT BASKET скъсява пътя между бизнеса и неговите клиенти - и той вече е по-малко от секунда.

Оптимизиране за скорост: технически данни

Производителността е най-важният показател в оптимизацията на зареждане, тъй като измерва колко бързо се визуализира съдържанието на даден уебсайт. Докладът на Google показва, че sasaki-shop.com има наистина впечатляваща оценка на производителността - 100 от 100.

Това означава, че онлайн магазинът се зарежда светкавично бързо и потребителите могат да взаимодействат със съдържанието му абсолютно безпроблемно секунди след като са отворили адреса.

Друг важен момент са минималните стойности на показателите First Contentful Paint (FCP) и Largest Contentful Paint (LCP). Те показват, че са спазени всички добри практики от страна на платформата, така че първият изглед на сайта да става коректно видим на всички устройства и да няма неочаквани размествания в процеса на зареждане.

Като осигурява бързо, лесно и интуитивно онлайн изживяване, платформата на NEXT BASKET може да помогне на своите клиенти да развият бизнеса си и да увеличат приходите си - при това с минимална инвестиция и с подкрепата на екосистема от доказани професионалисти в областта на електронната търговия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com