Балотели в Челси?

13297
Снимки: Getty Images/Gulliver

Появиха се слухове, че Балотели се връща в Англия и по-точно в редиците на „Челси”.  Агентът му обаче категорично отрича всякакви такива спекулации, в които се споменава, че Моуриньо и Балотели ще работят заедно.

Иначе двамата работеха заедно в „Интер” преди години, когато португалецът окачестви Балотели като „неконтролируем”.  Принципно представителят на Марио Балотели, Мино Райола, вярва че двамата могат да работят заедно на „Стамфорд Бридж”, но към момента тази перспектива е само предполагаема.  „Двамата контактуват, респектът е много голям и от двете страни, възможно е Балотели да отиде в „Челси”, но към момента Галиани определено не желае това”, казва още Райола.

Кой ще пази Балотели от нeприятности?

Ръководството на "Милан" реши да назначи личен полицай на Балотели, който да го държи извън полезрението на жълтата преса, пише footbal...

В момента състезателят на „Интер” прави добър сезон, като е отбелязъл 15 попадения в 18 срещи в Серия А, докато за малко повече от два сезона във Висшата лига имаше 20 попадения за отбора на „гражданите”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят