Бербатов е все по-близо до трансфер

40831
Бербатов е все по-близо до трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

"Фулъм" не демонстрира усилия за подновяване договора на бившия ни национал. По всичко личи, че Димитър Бербатов ще може да преговаря за трансфер или през следващия месец, или през лятото.

Опцията става все по-актуална, след като мениджърът на "Фулъм", Рене Мюленстийн, отложи преговорите за удължаването на контракта. Холандецът обяви, че такива разговори засега не са приоритет, въпреки че в тима има няколко основни играчи, чиито договори изтичат през юни 2014г.

Привържениците на Арсенал искат Бербатов

Със засилване на спекулациите за трансфер на Димитър Бербатов към "Арсенал", се засилват и мечтите на феновете на "артилеристите" в таз...

Освен на Бербатов, изтичат договорите и на Йоргос Карагунис, Филип Сендерос, Стив Сидуел, Алекс Качаниклич, Аарън Хюз, Деймиън Дъф - все титуляри, които през януари могат да водят разговори с други клубове за свободен трансфер.

"Важни са следващите 3-4 седмици на терена - отхвърли темата Мюленстийн. Концентрирани сме върху мачовете в натоварената програма около Нова година. После ще разгледаме стратегията си за договори на играчите."

За Бербатов се знае, че търси начин да напусне клуба. При свободен трансфер, звездата ще може да договори по-добри лични условия заради липсата на трансферна сума.

Днес "Фулъм" приема "Манчестър Сити" в мач от Висшата лига. Помолен за прогноза от Би Би Си, премиерът Дейвид Камерън предвиди 0:3 за гостите в мача, пише football24.bg, цитирайки в."Труд".

Ритер: Бербатов ни е нужен повече отвсякога

Играчът на "Фулъм", Саша Ритер, вярва, че съотборникът му Димитър Бербатов ще помогне на отбора да се спаси от изпадане. Наскоро агент...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят