Манчестър Юнайтед с интерес към Тони Кроос

5117
Манчестър Юнайтед с интерес към Тони Кроос

Манчестър Юнайтед е готов да плати 40 милиона евро за младата звезда на Байерн (Мюнхен) Тони Кроос. Треньорът на германците Хосеп Гуардиола обаче няма намерение да се разделя с футболиста, който е звезда и в Бундестима. Това явно няма да спре ръководството на Манчестър Юнайтед, което твърдо е решено да опита да привлече играча през летния трансферен прозорец. В списъка от футболисти, които трябва да бъдат купени през лятото, името на Тони Кроос е поставено на първо място от мениджъра на англичаните Дейвид Мойс. Освен това собствениците на отбора са готови да му осигурят нужните пари, за да осъществи това свое желание.

Ако проявят търпение, от Манчестър може да привлекат Kроос безплатно през 2015 година, когато изтича договорът на играча с Байерн (Мюнхен). По тази причина оферта в рамките на 40 милиона паунда ще накара германския шампион да се замисли сериозно дали да не го продаде сега. Една от важните причини, заради която Кроос евентуално може да откаже на Манчестър Юнайтед е тази, че английският гранд едва ли ще успее да се класира на място, даващо му право да участва в Шампионската лига през следващата година.

Гуардиола: Май ми бяха предложили да водя Манчестър Юнайтед

Треньорът на Байерн Мюнхен се пошегува, че вероятно му е бил предложен поста на наставник на „червените дяволи“, но не е мо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com