Милан падна след голова драма, Рома с девет победи в девет мача

16835
Снимки: Getty Images/Guliver

Отборът на „Милан” продължава да затъва в Серия А, след като загуби драматично с 2:3 при гостуването си на „Парма” в мач от деветия кръг на италианското първенство. Загубата означава, че росонерите са едва на 10-то място, докато Парма отиде на 7-мо.

През първото полувреме буквално с две хубави атаки домакините дръпнаха с 2:0. Головете вкараха Марко Пароло в 11-тата минута след центриране на Бибиани, а Касано заби втори гол след безумна грешка на Матиас Силвестре и комбинация Бибиани – Пароло – Касано, завършена от последния. За „Милан” Андреа Поли и Робиньо направиха пропуски, а Марио Балотели се представи много слабо и беше сменен на почивката от Матри.

Зрелище и драма между Торино и Интер

Клишето, че калчото е скучно първенство, в което головите спектакли стават веднъж на високосна година, беше разбито за пореден път в къ...

През второто полувреме Валтер Гаргано пропусна да направи 3:0 след мощен шут от средна дистанция, който срещна горната греда. Веднага след това, в рамките на минута, „Милан” вкара два гола. Първо Матри намали след хубав удар по земя в далечния ъгъл, а после Силвестре изравни след разбъркване, удар с глава в гредата на Сапата и добавка.

След изравняването „Милан” премина в атака, но Рикардо Кака на два пъти сам срещу вратаря на „Парма” Антонио Миранте пропусна. И „Милан” беше наказан – в 94-тата минута Пароло вкара от пряк свободен удар, след като Матри и Валтер Бирса недопустимо разкъсаха стената и отвориха път на топката, която стана неспасяема за Габриел.

Удинезе – Рома

На „Фриули” водачът във временното класиране на Серия А „Рома” успя да запише девета победа в девет мача от началото на сезона, при това с човек по-малко. Победният гол падна в 82-рата минута, дело на Майкъл Брадли след пас на Кевин Строотман. Брадли вкара попадението с удар от дистанция. „Вълците” вече играеха с човек по-малко, след като в 66-тата минута Майкон си изкара наивен втори жълт картон за глупав фаул в средата на терена, без да има особена опасност за тима му.

Фиорентина направи невероятен обрат срещу Ювентус

Отборът на "Фиорентина" сътвори истински подвиг срещу италианския шампион "Ювентус" след знаменит обрат. "Виолетовите" постигнаха забел...

За „Удинезе” големият малшанс беше в началото на мача, когато Муриел уцели дясната греда на Морган Де Санктис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят