Попов пред трансфер в Зенит

8782
Попов пред трансфер в Зенит
Снимка: Getty Images/Guliver

Ръководствата на "Кубан" и "Зенит" са имали официална среща, като е напълно възможно Ивелин Попов да премине в руския гранд тази зима. Информацията идва от журналист от НТВ-Плюс, публикувана в Туитър.

"Зенит" иска изостряне на атакуващата си линия - особено спрямо факта, че отборът се представя много силно в Шампионска лига. Говори се за сума от порядъка на 5 млн. евро. Изявите на Ивелин Попов в националния ни отбор, както и "Кубан" привлякоха вниманието на много клубове, а логично и цената му се вдигна. Преминаване в редиците на "Зенит" ще осигури на Ивелин Попов участие в най-силните европейски турнири, както и възможност за преминаване в голям клуб извън Русия.

Астън Вила след Ивелин Попов

Втори опит за отбора от английската Висша лига да доведе нашия капитан на стадиона си. През лятото клубният отбор на Попов "Кубан Красн...

През последните седмици се говореше, че основен фаворит за подписа на Попето е "Астън Вила", където от лятото играе Александър Тонев. Английският клуб искаше капитана на България още преди началото на сезона, но тогава "Кубан" отказа да продаде най-добрия си играч. След последните информации обаче изглежда, че раздялата е неизбежна, пише football24.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com