Сашо Тонев: Искам да стигна нивото на Стилиян

6252
Сашо Тонев: Искам да стигна нивото на Стилиян
Снимка: Getty Images / Guliver

"Сигурен съм, че ще имам повече участия през следващия сезон", заяви футболистът на Астън Вила Александър Тонев.

"Надявам се, че един ден ще бъда на нивото на Стилиян Петров, както за Астън Вила, така и за националния тим на България. Надявам се да играя по-често. Очевидно е, че трябва време за адаптация, но вече се чувствам много по-уверен във възможностите си. Това не беше така, когато пристигнах тук. За мен това бе нова страна, трябваше да уча нов език. Сега вече съм по-спокоен и съм готов да дам най-доброто от себе си на терена. Наслаждавам се на тренировките и съм много щастлив, когато играя в мачове. Висшата лига е много трудно първенство, но вече почвам да свиквам", каза още бившият играч на ЦСКА София пред медиите в Англия.

Астън Вила се продава

Собственикът на английския футболен отбор Астън Вила Анди Лърнър обяви клуба за продажба. Американският бизнесмен заяви, че е време да ...

"Не беше лесно в началото. Започнах да играя в най-доброто първенство в света, след като имах опит само от мачовете в Полша и България. Вие имате най-добрите играчи в света, най-красивите стадиони, а и феновете са страхотни. В това първенство всичко е на много високо ниво. Трябва да тренирам сериозно, ако искам да успея. Най-специален мач за мен беше първата ми поява като играч на Вила. Влязох като смяна в двубоя с Челси в началото на сезона. Загубихме, но играхме много силно. Невероятно е, когато играеш срещу такива сериозни футболисти. Изминалият сезон беше разочароващ за нашите фенове, но мисля, че през тази година ще се справим много по-добре", каза още Тонев, като добави, че поддържа връзка с бившия капитан и легенда на Вила - Стилиян Петров.

"Чувам се със Стилиян всеки ден. Невинаги си говорим за футбол. С него сме добри приятели. Той ми помага да разбера всичко за клуба и за английския футбол като цяло. Той е легенда, както в Англия, така и в България. Тук той е моят най-добър приятел. Много е забавен и непрекъснато ме кара да се смея", сподели още Сашо Тонев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com