Пръстен установява венерически заболявания

9639
Пръстен установява венерически заболявания

Екип от три фирми от Казахстан, Русия и Мексико са създали пръстен, наречен Hoope, който установява венерически заболявания, съобщава сайтът AlphaGalileo.

Пръстенът позволява да се диагностицират такива заболявания като сифилис, гонорея, хламидиоза и трихомоназа. Портативното устройство се поставя на палеца и съдържа еднократен пълнител с подвижна игла за вземане на кръвна проба.

И хората с венерически болести имат сайтове за запознанства

Много хора търсят приятелство и любов в сайтове за запознанства. Вече има и такива за страдащи от венерически болести. Един от сайтове...

След това кръвта се анализира в "лаборатория на чип" вътре в пръстена, а резултатите се предават по безжичен път на смартфона, на който предварително е инсталиран съответният софтуер.

Цялата процедура отнема по-малко от две минути. За безболезнено вземане на кръв Нооре генерира електрически импулс, водещ до възникване на краткотрайно изтръпване на палеца.

Лабораторията на чип позволява да се провеждат анализи благодарение на четири антигена (съответстващи на четирите изброени заболявания), съдържащи се в еднократната ампула.

Процедурата за анализ според създателите е напълно анонимна, но в плановете на разработчиците влиза и доработката на софтуера на устройството за оперативно откриване на клиники за лечение на установените заболявания.

Откриха ново лекарство срещу венерически болести

Горещото време предразполага хората към още по-горещи изпълнения в спалнята, или на плажа, или в морето... Това, за което понякога може...

Планира се производството на пръстена да бъде осъществено в Китай. Очаква се, че комплектът от пръстен с три еднократни ампули ще бъде пуснат на пазара през януари 2016 г. Стойността на комплекта ще бъде 50 долара.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com