9-годишно момче е в неизвестност, майката твърди, че е отвлечено

675
9-годишно момче е в неизвестност, майката твърди, че е отвлечено

9-годишно момче от дупнишкото село Самораново е в неизвестност вече от 22 часа. Майката твърди, че е отвлечено от бившия ѝ съпруг, който живее в с. Дамяница, община Сандански, съобщи БГНЕС.

Майката Ралица Радева на 39 години не е виждала 9-годишния си син Валентин Вълчев от 13 ч. вчера, 30 юни, когато го е изпратила до магазина. Наблизо е открит мобилният му телефон, който е счупен. Майката твърди, че няколко часа по-късно бившият ѝ съпруг Владимир Владимиров ѝ се обадил и казал, че ако не му даде 30 хил. евро до три дни, които текат от часа на обаждането, няма да види повече сина си. Парите му трябвали, за да си купи влекач за ТИР-а.

Млад мъж е транспортиран за лечение в столицата, след падане от сграда в Дупница

24-годишен мъж е транспортиран за лечение в столицата, след падане от сграда в Дупница. Това съобщи за Радио „Фокус” &ndash...

Днес към 10.30 ч. майката изгони двамата следователи от РЕП Дупница с обвинението, че не работят по случая, детето не е обявено за издирване.

Двамата са се събрали през 2012 г., разделили са се през 2013 г. Имат и момченце, което бащата не е припознал. Изчезналото момче е от предишен брак на Ралица. Тя твърди още, че на 8 февруари 2014 г. Владимир ѝ е откраднал „Мерцедес” 320, който и до сега не е открит и че бившият й съпруг фалшифицирал подписа на майка й и теглил кредити.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com