Седящи места за концерта на Съли Ърна в „Арена Армеец“

1255
Седящи места за концерта на Съли Ърна в „Арена Армеец“

Сектори със седящи места ще бъдат пуснати в продажба за концерта на големия американски рок вокалист Съли Ърна в „Арена Армеец София“. Поради засиления интерес към събитието The Voice of Godsmack – Sully Erna in Concert на 26 септември, организаторите от „Кантус Фирмус“ взеха решение, съгласувано с мениджмънта на артиста, за пускане на билети за седящи места на цени от 60 лв. до 100 лв. Продажбата започва от утре (21 юли в 12:00 ч.) само онлайн на http://ticketsbg.com/ и в системата на Eventim.

Концертът на Съли Ърна, който е по случай 11-тия рожден ден на Z–Rock радио, е част от мащабното европейско турне на вокалиста, в което България е единствената държава от Югоизточна Европа. Заедно със Съли, на сцената ще излязат китаристите Тим Терио и Тай Замора, барабанистът Дейв Стефанели и кийбордистът Крис Декато. От българска страна ще се включат трите прекрасни дами от Оркестъра на Classic FM радио, които събраха възторжени овации още на предишната изява на Съли в София: Галина Койчева (цигулка), Звезделина Халтъкова (цигулка) и Кристиана Михайлова (виолончело).

Съли Ърна се завръща у нас с грандиозен концерт в "Арена Армеец"

Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ърна идва отново в София тази есен за голям солов концерт, организиран от агенц...

Продължава продажбата на билети за терен на цени от 50 лв. и 70 лв.. Местата във фен зоната, непосредствено пред сцената, на цена от 90 лв. са на изчерпване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com