X
 
 

Софи Маринова запя песен на Паша Христова

2507 0
Софи Маринова запя песен на Паша Христова
Снимка: ПР
Гласовитата певица реши да покаже друго лице в музикалните среди. Дни преди Коледа Софи изпя „Остани” на Паша Христова, която е в една по различна версия. Новият вариант на песента е дело на DJane Monique, която често преобразява стари песни, в ново звучене и ги събира в проекта "КавърЪ". Песента се сдоби и с видео клип, които ще се появи съвсем скоро по музикалните канали у нас. В него ще видим Софи Маринова в две визи, коренно различни една от друга.

„Поканих Софи Маринова за този проект, защото тя има уникални гласови данни и си я представих точно в този проект. Мисля, че се справи изключително добре и направихме една много хубава нова версия на това перче” - сподели DJane Monique.

Софи Маринова не се е колебала дълго и с радост приела предложението за песента. Самата тя е израснала с тези песни и винаги е слушала българска естрада. Именно това ги събира двете в един общ проект.

„Остани” е песен, която донася „Златния Орфей” на Паша Христова през далечната 1971 година. Песен е написана от Николай Арабаджиев, с които певицата прави едни от най-големите си хитове.

На 21 декември тази година се навършват 48 години от смъртта на популярната певица, която загива в самолетна катастрофа.

Дали Софи Маринова няма да ни изненада с още естрадни песни, предстой да разберем, до тогава ще се наслаждаваме на „Остани” в изпълнение на Маринова.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално