X
 
 

Плевенските общинари преизбраха досегашния председател на местния парламент

1293 0
Плевенските общинари преизбраха досегашния председател на местния парламент
Снимка: actualno.com/Ангел Атанасов
Новият Общински съвет на Плевен днес преизбра досегашния председател на местния парламент Мартин Митев (ГЕРБ) за нов мандат. Той бе единствената предложена кандидатура за поста. При тайното гласуване за него бяха пуснати 28 бюлетини, а останалите 13 бяха невалидни. След обявяването на резултата от вота за председател на Общинския съвет Мартин Митев и преизбраният кмет на община Плевен Георг Спартански заеха обичайните си места в залата – един до друг.

Тържествената сесия на новия местен парламент в Плевен, на която избраните общински съветници и кметове положиха клетва, мина изцяло в позитивен дух. Областният управител Мирослав Петров откри сесията и след това предаде на Георг Спартански кметското огърлие.

„Нека отговорността към хората, към гласуваното от тях доверие и провежданата проактивна местна политика бъдат водещи в бъдещата ви съвместна работа“, пожела на присъстващите Мирослав Петров.

„Изборите минаха. Резултатите бяха такива, каквито са. Вярвам, че всички ние заедно ще положим усилия да направим това, което избирателите очакват от нас, и да работим в интерес на гражданите. Общинският съвет е „пъстър“ - такъв е вотът на избирателите. Както и досега, ще работя с всички групи в него – вратата ми ще бъде отворена за тях. Нека загърбим партийните пристрастия и да се обединим около една цел – доброто за Плевен и неговите граждани“, каза Георг Спартански.

„Желая на всички един успешен мандат, в края на който да излезем с вдигнати глави, че сме изпълнили своя дълг към гражданите на Плевен. Вярвам, че ще надскочим партийните си пристрастия и ще работим за един по-добър Плевен“, каза Мартин Митев.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември

Овен Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране...