Бареков изгря, сети се да поиска предсрочни избори

9834
Бареков изгря, сети се да поиска предсрочни избори
Снимка: БГНЕС

Познатата от времето на кабинета „Орешарски” песен за предсрочни избори отново беше изпълнена във висок тон от познато лице – лицерът на „България без цезнура” Николай Бареков. Той поиска предсрочни парламентарни избори заедно с местния вот в края на октомври тази година.

Бареков се обърна директно към премиера Бойко Борисов и го посочи като главен отговорник за събирането в управлението на държавата на „основните виновници за задкулисието и статуквото в лицето на Иван Костов и Георги Първанов, представени от техните аватари”. Според евродепутата Реформаторите и АБВ откраднали идеята му да предлагат таблети и безплатни лекарства на децата. За безплатни лекарства като част от здравната реформа заговори АБВ.

Велизар Енчев: Предсрочни избори трябва да има заради измамените избиратели

Лютви Местан е последният човек, който може да иска оставка на правителството заради „подлата си измяна” спрямо коалиционни...

Към днешна дата в най-чувствителните области за гражданите - здравеопазване, съдебна система, вътрешен ред и социална политика не само не се провеждат никакви реформи, ами се затвърждава усещането за тотално безсилие, корупция и статукво, реди Бареков. Политическият лидер на Български демократичен център, който се оплака пред която се сети медия, че Христо Ковачки му е откраднал парламентарната група в 43-тото Народно събрание, посочи Радан Кънев като рекетьор на управлението и ГЕРБ. Според Бареков зад Кънев „прозират отговорните фактори за демографската криза в страната, за това че сме най-бедни в Европа и за икономическата изолация и зараждаща се криза”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика