X
 
 

"Боец" не се отказва - предложи Бойко Атанасов да е прокурорът, който разследва главния прокурор

1518 0
"Боец" не се отказва - предложи Бойко Атанасов да е прокурорът, който разследва главния прокурор
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
Гражданско движение "Боец", което нашумя покрай протестите срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, предложи следовател Бойко Атанасов за кандидат за поста на новия прокурор, който ще може да разследва обвинител номер едно при случаи на извършени умишлено престъпления от общ характер.

Новият прокурор обаче все още няма законов статут, защото законопроектът за създаването му още не е минал през парламента - той беше предложен от правителството преди 3 дни.

Припомняме, че "Боец" неколкократно подаваше сигнали срещу Гешев, но официалните проверки не установиха нередности. Бойко Атанасов пък беше издигнат като "гражданска алтернатива" на Гешев, но така и не влезе в официалната процедура за избор на главен прокурор, след като самият Гешев пред ВСС каза, че Атанасов е човекът, заради който казуса с делото "Недосегаемите" стигна до медиите, но Гешев не беше намерен за виновен за нещо по него - припомнете си в този материал! А председателят на "Боец" Георги Георгиев води лична битка с прокуратурата - заради съпругата си, която спечели, но във Facebook стигна до изключително обидни думи против Иван Гешев след скандала със съдия Атанаска Дишева - можете да си го припомните в този материал, както и изричният коментар на Дишева по случая!

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)

Двама полицаи са били убити при изпълнение на служебния си дълг на остров Оаху, Хонолулу, съобщават CNN и The New York Times. По неофициална информация,...