Цвета Караянчева: Босия не трябва да умре

8571
Цвета Караянчева: Босия не трябва да умре
Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева реагира с пост в социалната мрежа Facebook относно протеста в подкрепа на Николай Колев-Босия. Припомняме, че вчера (5 юли) Босия се обърна специално към Караянчева със следните думи: "Предлагам на Цвета Караянчева да излезе на задния вход и да направи един стриптийз. Гарантирам, че на осмата минута тичешком ще пресека сръбската граница и ще стана моментално импотентен. Приканвам я да направи един стриптийз и тогава ще прекратя гладната си стачка".

“Убийци!” “Хлебарки!” “Долна паплач!” “Гниди!” Това са някои от епитетите, с които тези дни шепа хора наричат полицаите пред Народното събрание, заради опитите им да опазят реда около Николай Колев – Босия, който продължава самоубийствената си гладна стачка и отказва всеки опит за диалог", пише Караянчева.

Президентът Радев писа на Босия

"На 12 юни 2018г. получих писмо от г-н Николай Колев-Босия, който ме информира за намерението си да протестира срещу „схемата за ...

"На думи тези гневни /но не гладни/ хора се опитват да го разубедят и да спасят живота му. На практика, те го тласкат към нови крайности и аплодират пътя му към смъртта. Пожелават също смърт на полицаите, пожелават смърт на семействата им, на децата им. Кълнат, както нормален човек не би се обърнал дори към най-големия си враг, камо ли към непознати момчета и момичета, които просто си гледат работата", отбелязва председателят на парламента.

“Анархията е майка на реда” е прочут лозунг. Ето ви няколко реда от биография на Махно, за който този лозунг е бил знаме: “Есенният рейд на Махно през Украйна е най-голямата вълна класов терор от страна на махновци. „Помешчици, кулаци, бирници, полицаи, попове, кметове, укрили се офицери – всички гинат по пътя на махновци“ – не без гордост пише Аршинов. Мотив за наказателните си действия махновци черпят от настроенията на местните – когото те обвиняват в потисничество и други деяния, махновци разстрелват.”

“Анархия – мать порядка” по някакъв извратен начин може да се вписва в идеята за гражданска война в Русия в началото на 20. век. Не и в свободна, развита страна от началото на 21. век", уточнява Караянчева.

Организаторите на протеста за Босия се оплакват от полицейски тормоз

Организаторите на акцията в защита на гладната стачка на Николай Колев - Босия, се оплакаха от полицейски тормоз.  "След като вче...

"Можем да сложим проверяващи на всеки, който има лиценз да издава шофьорски книжки. Можем да сложим проверяващ на проверяващите. Кой ще проверява проверяващите проверяващи? Това е въпрос на манталитет и промяна на манталитета. Не на оставки – защото засега се искат оставките не просто на един министър, а на цялото Народно събрание, на Президента, на всеки, когото днешните махновци са нарочили за кулак.

А ако утре някой започне гладна стачка срещу исканията на Босия? И да – Босия не трябва да умре", завършва публикацията си Цвета Караянчева.

Припомняме, че вече 24-и ден Николай Колев-Босия протестира с искания за оставка на транспортния министър Ивайло Московски и срещу корупцията в пътната администрация. Босия отказва всякакви форми на помощ от свои сподвижници и е категоричен, че ще продължи до край с тази протестна акция. По-рано Ивайло Московски призова Босия да се погрижи за здравето си и да прекрати гладната стачка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажове вече по закон трябва да са достъпни хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Забраната за реклама на хазарта мина на комисия, но едва ли ще стане факт

Петков: Пеевски и Борисов не притежават тази държава (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика