Деница Николова и Иван Аспарухов ще бъдат зам.-министри в МРРБ

41308
Деница Николова и Иван Аспарухов ще бъдат зам.-министри в МРРБ
Снимка: БГНЕС

Деница Николова и Иван Аспарухов ще бъдат заместник-министри в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова на пресконференция след извънредно заседание на Министерски съвет, предаде „Фокус”.

Деница Николова ще бъде заместник-министър на с ресор европейски фондове, Оперативна програма „Регионално развитие”, програмите за трансгранично сътрудничество и Дунавската стратегия.

Павлова си постави за приоритет отблокирането на европарите за МРРБ

Служебният министър на регионалното развитие и благоустройство Екатерина Захариева предаде поста си на новия министър Лиляна Павлова. ...

Иван Аспарухов е вторият заместник-министър. „Към момента той е кмет на община Мездра. По линия на нашите ангажименти в коалиционното споразумение, в които предвиждаме целенасочена политика към слабо развитите и най-бедните региони, като голяма част от ресора на министерството ни – това ще бъде неговият ресор, за да положим всички усилия в тази посока за осигуряване на конкретни мерки за Северозападна България, граничните и планинските региони”, уточни Павлова. По думите на министъра вероятно ще има и още един заместник-министър, но това ще се случи по-напред във времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика