Изборът на Бареков за кмет на София: Радан Кънев е чихуахуа в чантата на Борисов

13300
Изборът на Бареков за кмет на София: Радан Кънев е чихуахуа в чантата на Борисов

Мария Календерска ще бъде кандидат за кмет на София на "България без цензура" за предстоящия местен вот. Това съобщи на специална пресконференция председателят на партията и евродепутат Николай Бареков. Той каза, че Календерска е издигната от Инициативен комитет като независим кандидат, но ще бъде подкрепена от ББЦ.

Образованието и откриването на работни места за младите хора са между основните приоритети в програмата на Мария Календерска. Смятам да бъда граничарското куче на изхода на финансовия отдел на Столична община. Ще покажа къде са дупките и корупционните схеми, без да отричам направеното и ще извадя столицата от летаргията като в поговорката "Кучетата си лаят, керванът си върви". Основните ми приоритети са справянето с нелегалните емигранти в центъра и образованието, обясни Календерска, която е първият официален кандидат за кмет на София.

Бареков изгря, сети се да поиска предсрочни избори

Познатата от времето на кабинета „Орешарски” песен за предсрочни избори отново беше изпълнена във висок тон от познато лице...

"Издигаме млад човек, неопетнен, който да води тази битка със статуквото. Г-жа Йорданка Фандъкова е добрата фея, тя казва добрите новини, но лицето на столичния Общински съвет зад нея е като картината "Викът" на Едвард Мунк. Това е грозното лице на корупцията, в която участват всички политически сили", мотивира кандидатурата на Календерска лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Календерска заяви, че като представител на ББЦ има претенцията, че може да застане до Фандъкова и да изисква. "Всички други просто управляват заедно с кмета и с ГЕРБ. Радан Кънев беше силен преди да започне да управлява с Борисов, сега е едно чихуахуа в неговата чанта, а Патриотите са като дакел на каишка, който се дърпа от време на време, но все пак върви в зададената му посока. В този дух аз заявявам, че ще лая срещу котараците, вълците и чакалите", обобщи Календерска със символика предстоящата й битка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика