X
 
 

Валери Симеонов за Пирин: Искате наистина да отида и да скоча от моста ли?

6575 10
photo of Валери Симеонов за Пирин: Искате наистина да отида и да скоча от моста ли?
Снимка: БГНЕС
"Тъжен, да не кажа трагичен ден за българската икономика и туризъм. Това е". Така лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира в кулоарите на парламента окончателното решение на ВАС за Пирин. "Имам съмнения, че е оказан натиск, само това ще кажа", добави той.

Загрижени да не бърза да търси релса, от Actualno.com попитахме бившия вицепремиер какво ще предприемете след заканата си, че ако съдебното решение за Пирин не е в полза на държавата, ще скочи от моста в Бургас? Симеонов обаче изпреварващо контрира с въпроса: "Искате да отида, да си сложа релсата и да скоча от моста ли?". На уточнението, че искаме да каже как ще излезе от ситуацията, Симеонов заяви: "Нищо не може да се предприеме. Това е окончателно решение вече", имайки предвид решението на ВАС.

За намеренията му в личен план каза: "Дайте ми време да помисля. Не съм робот-всезнайко. Като се запозная с решението, ще мисля какво да правя".

Припомняме, че Симеонов заяви следното, след като на първа инстанция решението за промяна на Плана за управление на парк "Пирин" беше спряно: "Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя".

А днес, в 18:30 часа пред сграда на Министерския съвет се организира събитие под надслов: "Победа за Пирин! Да празнуваме! И оставка на Нено Димов!"

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 3 потребители
 • Анонимен 9 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Скачай от моста Валери, може е без релса. Бъди достоен политик, който си държи на думата.
 • Ачката 8 Ачката преди 9 месеца Профил на трол?
  Май наистина ще приключваме със ските в България. Навсякъде по света се строят лифтове без това да пречи на природата, а в България за десет години не може дори един нов лифт да бъде изграден.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  О, да, наистина го искаме.
 • Филип 6 Филип преди 9 месеца Профил на трол?
  Абе чак това не, ама ако може да вкараш малко акъл в МОСВ и ВАС няма да е зле. В Пирин трябват лифтове.
 • Калин 5 Калин преди 9 месеца Профил на трол?
  Това решение на съда е нелогично и пагубно за туризма.
 • Марто 4 Марто преди 9 месеца Профил на трол?
  "Зелени" рекетьори!
 • NOGDPRCONSENTGIVEN 3 NOGDPRCONSENTGIVEN преди 9 месеца Профил на трол?
  ДА !!!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  И да скача, и да не скача, явно няма как да набие в главите на българина, че туризъм така не се развива. Днес с тва решение убиха зимния туризъм. Не се учудвам особено, ако трябва да съм честен. Все пак това е България - държавата на абсурдите.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Нарочно е спряно за да започнат да правят в севрозапада миджур курорта стига за македонците и в севера живеят хора...свра е по влизо до европа ей и си има и мост на дунава ...така европей ците ще спират на миджур...време е северна българия да просперира...всички пари на севера за магистрали ,курорти,земеделие и бизнес.
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  КОГАА?!?!
Нагоре
missing image
Реакциите на всяка зодия в конфликтна ситуация

Конфликтите са нещо, с което се сблъскваме ежедневно. Без значение дали става въпрос за спор с колега, роднини или просто проблми с трафика, конфликтите...