Киркоров води голото хоро на Альоша

16914
Киркоров води голото хоро на Альоша
Снимка: Getty Images

Към края на миналата година руската суперзвезда (родена във Варна) Филип Киркоров стана жертва на “кенсъл по руски” - той се яви полуголо парти, домакинствано от инфлуенсърката Настя Ивлеева. Някакво си частно парти за скучаещи знаменитости, дрескодът бил - ни гол, ни облечен. Въпреки че партито е било частно, от него изтичат снимки и видео, след което се отприщи вълна от омраза и обществено недоволство срещу участниците в полуголата вечеринка. Последва и отмяна на професионални ангажименти, а някои от нещастните посетители се сдобиха и с обвинения за пропаганда на нетрадиционни ценности.

Цялата работа е, че ватата се дразни от всякакви тържества с аху-иху, докато на фронта умират момчета, животът поскъпва и телевизорът не топли. А щом ватата се дразни по легален повод - трябва да ѝ се угоди. И властта се разбърза да поопердаши голите непослучшници.

След като осъзнаха какво им се е случило, отменените знаменитости се облякоха и започнаха един през друг да записват видеообръщения с извинения пред общесвото. Киркоров дори пусна видео как си бъбри приятелски с говорителя на Кремъл Дмитрий Песков. Един вид - вижте ме, още съм в добри отношения с най-голямото добрутро, не ме репресирайте, не ме отменяйте, дайте ми шанс да се поправя и докажа!

Още: Путин жестоко се разправи със звездите от руския шоубизнес, участвали в голото парти

Впрочем Киркоров до миналата година беше народен артист на Украйна, даже има един стар клип, в който участва и сегашният президент Зеленски - видеото към песента “Просто подари”. От 2023 Киркоров е лишен от всички украински награди и звания като част от персоналните санкции срещу него - Зеленски лично го е внесъл в санкционния списък.

Киркоров открай време подкрепя политиката на Кремъл в Украйна, изнася концерти за руските военни, посещава ранени войници. Вярно, че ходи да пее и да се гушка с фронтоваците по-далечко от фронта - най-близо в Крим. Но и Киркоров не е първа младост, няма какво да се бута на Първа линия.

Киркоров е малко като Евгени Минчев - държи с два пръста либералния вектор, по-рано подкрепяше ЛГБТ-движението (това вече е незаконно в РФ), но другия вектор, дето се спуска от високите етажи на Кремъл, него го държи не с два пръста, ами с всички крайници и още нещо.

Но ето че заради глупавото полуголо парти на Настя Ивлеева сега Киркоров е застрашен от кариерна катастрофа и тотален кенсъл.

Още: Отнеха му най-милото: Филип Киркоров със забрана да купува от любим луксозен бранд заради Путин

***

И тук отново България подава ръка на своя разблуден син - Киркоров твърди, че Русия е негова родина, но все пак е роден във Варна, а това не подлежи на отмяна.

Сега шансът на Киркоров е в България - само у нас той може да си оправи отношенията с Кремъл и руската публика.

Ето как може да стане това.

Още: Канада санкционира Филип Киркоров заради войната в Украйна

Паметникът на Съветската армия в София вече е нарязан и чака някъде реставрация или Второто пришествие на Трети украински фронт). Пловдивският Альоша още си е на хълма, но и на него са му вдигнали мерника.

Киркоров спешно трябва да се дотъркаля в Пловдив и да направи жив щит с голо хоро. С него естествено ще потропват заслужили копейки, Мутрофанова, Венци Чикагото, Пешо Куката, Киро Скалата, Киро Брейка и други красиви умове от ниските регистри на хибридната активност.

Софийския паметник копейките го проспаха. Альоша има шанс да бъде спасен - ако голото хоро се изиграе както трябва, ни човек, ни машина ще доближи Альоша поне половин година.

Киркоров може да вгради от себе си силикон и ботокс в основите на паметника - това ще го направи здрав и устойчив на атаки от безродници и безпаметници.

Ето тази специална операция по опазване на съветското културно-историческо наследство може да оправи проблемите на Киркоров, родени от завист и грубост.

 

Автор: Сър Гей Бубка, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...