Комеди групата “Нема к’во” се впуска в битката за “Дондуков” 2

1844
Комеди групата “Нема к’во” се впуска  в битката за “Дондуков” 2

Брутален хумор и невъобразими закачки, вдъхновени от президентската надпревара, са подготвили момчетата от “Нема к’во” за новото си шоу “Фактуално” 2. Венсан, Калин и Жорони ще предизвикат сълзи от смях на 27 октомври от 21.30 ч. в “Студио 5” на НДК.  

След изключителния успех на първото по рода си комеди шоу “Фактуално” сега момчетата са подготвили втора порция хумор, който отново ще бъде поднесен по взривоопасен начин, включващ множество актуални теми.

Верните фенове на “Нема к’во” ги определят като комеди машини, а всеки, който е бил на техен спектакъл ще ви предупреди, че програмата им не е за хора със слаби нерви, защото често момчетата пресъздават реални ситуации от живота, които могат буквално да ви “побъркат” от смях.

„НЕМА К‘ВО“ стартират АРТ сезона с премиера

Момчетата от група „Нема к‘во“ – Жорони, Калин и Венсан стартират новия арт сезон с премиера на 24 септември в ...

Независимо къде ни отвежда хуморът им, запазена марка за групата си остават екзистенциалните теми от ежедневието като добрия секс, достойния президент, креативната предизборна кампания или пък новата дамска мода “Синя зона” в спалнята. Паркираш и плащаш...

Поради изключителния интерес към хумора на “Нема к’во”, момчетата канят всички, които не са успели да си купят билети за 27 октомври на втората премиера на “Фактуално” 2 на 30 октомври, от 18.30 ч. в “Студио 5”. Защото винаги е по-добре човек да е свидетел, отколкото само да слуша за пропуснатата забава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена