X
 
 

Нощ на ансамблите със специално издание през март

1055 0
Нощ на ансамблите със специално издание  през март
Снимка: ПР
Завладяващи български ритми, вихрени танци, пъстри фолклорни носии и повече от 150 професионални танцьори, музиканти и певци ще разпалят емоциите на ценителите на българския фолклор на 11 март 2020 г. Спектакълът "Нощ на ансамблите" 4 с трите най-големи професионални ансамбли у нас – ансамбъл „Филип Кутев“, „Тракия“ и „Пирин“, ще поднесат неповторимо изживяване за всички присъстващи в зала 1 на НДК.

С нова богата и разнообразна програма и след поредица изнесени спектакли през последните години (изигран e пред пълни зали вече над 10 пъти в София, Пловдив и Варна), "Нощ на ансамблите" 4 ще бъде представен за първи път в София. Трите ансамбъла - емблеми в музикалното и танцовото ни изкуство, ще ни подарят още по-вълнуващо и зрелищно изживяване. На 11 март отново ще станем свидетели и ще се насладим на майсторството и професионализма на състави, съхранили традициите на българския фолклор през годините. В една единствена вечер ще се потопим в тяхната съкровищницата за повече от два часа, за да се заредим с неповторими емоции и положителна енергия.

Билетите за "Нощ на ансамблите" 4 на 11 март 2020 г. в зала 1 на НДК са на цени от 15 до 40 лв. Билети могат да се закупят от Ticketportal.bg, Билетен център НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ в цялата страна.

Присъединете се към събитието във Facebook ТУК.

 

Actualno.com

Етикети: