Дъщерята на Боб Гелдоф почина на 25 години

45022
Снимки:

На 25-годишна възраст почина Пийчис Гелдоф, дъщеря на известния музикант Боб Гелдоф, съобщиха от полицията.

Смъртта на момичето е настъпила в дома й в Кент, югоизточно от Лондон. Полицията работи, за да установи причините за тази внезапна и необяснима смърт, заявиха представителите на силите на реда в комюнике.

Министърът на отбраната на Кипър почина

Министърът на отбраната на Кипър Тасос Мицопулос почина, след като получи инсулт, предаде ИТАР-ТАСС. Мицопулос е бил откаран в болница...

Полицията съобщи още, че е била повикана на адреса с обезпокоителни информации за момичето. Смъртта й е била констатирана от пристигналата линейка на спешна помощ.

"Пийчис почина. Болката ни е огромна. Тя беше най-дивата, най-забавната, най-умната, най-остроумната и най-щурата от всички ни. Какво красиво дете! Как така е възможно да не я видим пак? Как можем да понесем подобно нещо?" попита баща й Боб Гелдоф в официално изявление.

Пийчис Гелдоф е дъщеря на певеца и телевизионната водеща Пола Йейтс, която почина през 2000 г. от свръхдоза. 25-годишната Пийчис е омъжена за музиканта Томас Коен, от когото има две деца. Тя е манекенка и присъства активно в социалните мрежи. От 15-годишна активно допринася за съдържанието на вестниците "Гардиън" и "Телеграф". Последната снимка, която е постнала във Фейсбук е на нея като малка в ръцете на майка й.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com