Хоумър и Мардж Симпсън се развеждат

26069
Хоумър и Мардж Симпсън се развеждат

Една от най-известните двойки от малкия екран - анимационните герои Хоумър и Мардж от "Семейство Симпсън", се развежда след 25 години брак. Това съобщи изпълнителният продуцент на сериала Ал Джийн.

27-ят сезон на сериала започва през септември "с разкритието след всичките тези години, че Хоумър е нарколептик и това оказва силно напрежение в семейството", разказва Ал Джийн пред Variety.

Хоумър и Мардж ще се разведат, а Хоумър се влюбва в своята фармацевтка. Новата му фаворитка ще бъде озвучена от актрисата Лена Дънъм.

Семейство Симпсън остава на екран

Хоумър Симпсън ще дъвче понички още няколко години – американската телевизионна мрежа Fox подновява анимационния сериал "Семейс...

Списание Entertainment Weekly пък съобщава, че синът на Хоумър и Мардж - Барт Симпсън, ще бъде убит от своя вечен неприятел, лошия Таити Боб. Не е ясно обаче дали убийството ще бъде истинско, тъй като трябва да стане в епизода за Хелоуин, в който традиционно на семейство Сипсън се случват всякакви странни приключения, лишени от какъвто и да е било реализъм.

Анимационният филм за това колоритно семейство, създаден от Мат Грьонинг, е пускат за пръв път през декември 1987 г. Всеки епизод се гледа средно от 7.7 млн. зрители в САЩ и от десетки милиона зрители на малкия екран или онлайн.

Това е най-дълго просъществувалият американски анимационен сериал, носител на награда "Еми". Крайно сатирично, шоуто осмива много аспекти на човешкото общество и на човешките индивиди. То най-вече пародира живота на "средностатистическия американец", американската култура, общество и дори самата телевизия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com