Маги от "Ергенът" с разтърсваща история за насилие над нея и семейството ѝ (ВИДЕО)

15114
Маги от "Ергенът" с разтърсваща история за насилие над нея и семейството ѝ (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Магдалена Томова - една от фаворитките в настоящия сезон на "Ергенът", разказа наистина разтърсваща история, която тя и семейството ѝ са преживели преди много години. Личният разказ на Маги потресе Александър Младенов, както и зрителите на романтичното риалити. Историята си варненката разказа в последния епизод, в чийто край заради лъжа роза не получи скандалната психоложка от Кюстендил Христиана.

Какво разказа Маги

Разказът на Маги се случи по време на разходка по плажа, а през цялото време Алек слушаше внимателно. Варненката дори вплете в историята си и случая с Дебора от Стара Загора, който и до ден днешен не е разрешен.

Още: Фал или заблуда: От продукцията издадоха победителката в "Ергенът" 3 (СНИМКИ)

Снимка: Ергенът/Facebook

Ето я тежката история на Магдалена Томова:

"Историята ми наистина е доста тежка и неприятна за мен и за семейството ми. Идването ми в София не е свързано с приятна история. Тази история до голяма степен ме е изградила като човек. И ме е съхранило по някакъв начин, доста ме е променило.

Още: Валерия от "Ергенът" замина в чужбина и остави Евгени (СНИМКИ)

Свързана е с първата ми любов - грешният избор на младостта. Бях на 18, първата ми любов я срещнах тогава и се влюбих много сериозно. Забравяш за всичко около теб. Той ми беше вселената. Бяхме две години заедно. Докато в един момент всъщност не осъзнах, че това не е човекът за мен. Той изключително много се промени. Дойде моментът, в който да си кажа, че трябва да се разделим и да сложа край.

Тогава всъщност дойде кошмарът за мен и семейството ми. Защото той започна да... бяхме подложени на психически и на физически тормоз от негова страна. И понеже той знае колко е силна връзката ми с родителите ми, първото нещо, което засегна, бяха те. С идеята психопатска по някакъв начин да се опита да ме върне. Изключително труден момент беше.

Случките, които се случиха на семейството ми, са изключително тежки и грозни. Тогава търсихме помощ отвсякъде - полиция, всякакви институции. И най-лошото е, че всеки ти обръща гръб, никой не ти обръща внимание, никой не ти казва по какъв начин можеш да си помогнеш. Със семейството ми решихме, че най-добрият вариант е аз да замина за София при леля ми и да се скрия. Защото имаше заплахи и към мен.

Снимка: Magdalena Tomova/Instagram

Това е обсебване, ама това крайното и негативното обсебване. Това не е любов за мен специално. Като се преместих успях да се откъсна, успяхме да намерим хора, които да ни помогнат. Нещо, което е страшно всъщност, и то продължава да се случва... Може би си запознат с един случай, от съвсем скоро на едно момиче от Стара Загора. Пострада много сериозно отново от нейна любов - случаят на Дебора. Когато разбрах какво ѝ се е случвало на това момиче, аз се върнах 16 години назад. Изпитах същия онзи страх. Знаеш ли защо - защото за всички тези 16 години аз живеех с мисълта, че нещо се променя, законите се променят, някой там - институция, полиция, който и да е, който може да помогне на всичките тези жени. Ами няма.

Още: Христиана от "Ергенът" е неразпознаваема с тъмна коса (СНИМКИ)

Нищо не се е променило. Никой не ти обръща внимание. Най-тежкото е, че много момичета са в такава ситуация и не могат да излязат от нея, защото се страхуват и знаят, че няма кой да им помогне. Това е най-страшното всъщност. Всеки ти обръща гръб. И ако няма такова стабилно семейство, каквото съм имала аз, е наистина много трудно да излезеш от една такава връзка.

Обвинявала съм се много, че заради моя грешка съм причинила това на родителите и семейството ми. Грешка е на моята младост, объркала съм любовта с обсебването. Но моето семейство никога не ме е сочело с пръст и да казва, че заради мен е станало нещо. Пазили са ме, грижили са се да не се чувствам виновна. Най-ценното е, че сме успели да се съхраним като семейство, заедно сме.".

Изисква се голяма сила не само да преминеш през такива трудности, но и да споделиш открито историята си.

❤️ Изисква се голяма сила не само да преминеш през такива трудности, но и да споделиш открито историята си. Магдалена е истински пример за смелост. #Ергенът

Posted by Ергенът on Thursday, 7 March 2024

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com