X
 
 

Обвиненият за катастрофата с Шабан Шаулич изчезна безследно

2177 8
Обвиненият за катастрофата с Шабан Шаулич изчезна безследно
Снимка: Facebook
35-годишният турски гражданин, който бе обвинен за катастрофата, при която почина кралят на сръбската музика Шабан Шаулич, е изчезнал безследно. Това съобщава сръбският вестник „Вечерни новости”, предаде Нова телевизия.

Обвинителен акт срещу младия мъж е внесен през август 2019 г. Освен две обвинения за убийство по непредпазливост, му е повдигнато и обвинение за причиняване на телесни повреди, застрашаване на движението и шофиране без книжка.

Неразказаната история за Шабан Шаулич от последния му концерт в България

Голямото име на сръбската музика Шабан Шаулич загина едва два месеца след прощалния си концерт в София. Той бе убит от пиян шофьор без ...

След катастрофата Алчън Левент прекарал ареста 11 седмици. Германската медия Nw.de съобщава, че турчинът вече не живее в Гютерслох и процесът срещу него все още не е започнал. Половин година след повдигането на обвинението още не е определена датата на за началото на процеса, който се очаква да бъде внимателно следен в Сърбия. 

Шефът на Окръжния съд в града и не дава отговор на въпроса защо делото срещу него още не е започнало. Според прокурор Кристоф Макел забавянето на началото на процеса е именно в тази съдебна институция.

Адвокатът на Левент, Джерит Шол отказва да разкрие местонахождението на клиента си, тъй като той твърдял, че са му отправяни заплахи за убийство. Германските медии съобщават, че заподозреният Левент, който в момента на произшествието е бил пиян и под въздействието на наркотици, е шофирал два пъти по-бързо, отколкото му е позволено - карал е 160 км/ч, вместо 80 км/ч.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 5 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Интeрecнo,рeднo e дa oтбeлeжим,чe въпрocнoтo лицe e oт кюрдcки прoзхoд. Чувcтвaм ce длъжeн дa oтбeлeжa тoзи фaкт щoтo нe ни e приятнo нeкoй брaтчeд кaт гo викaт бългaрин c гoлeмo Б и пoдчeртaнo c дeбeлa чeртa.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Тези са учили заедно с нашите съдии и адвокати и прокурори! От миналата година, процесът още не е започнал.!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Къдe ca тeзи, кoитo ce възхищaвaт нa гeрмaниcтaн? Нaли вcичкo билo урeдeнo? Eтo ви, 6 мeceцa бeз прoцec, губят извършитeля нa убийcтвoтo
  : 0 !
 • Хасан Азис 3 Хасан Азис преди 4 дена Профил на трол?
  Той е при мен и двамата си лапаме патките никога няма да го откриете щото нашата любов е велика.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Наслаждава се на живота в дълбокият Анадол!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  ТОЯ ГО ГЪРМЯ,АКО ГО ВИДЯ НА УЛИЦАТА!!!
  : 0 !
 • Петко 1 Петко преди 5 дена Профил на трол?
  ТУРЧИНА Е МЪРТЪВ.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Сърбите са го очистили.
  : 0 !
Последно в Актуално